MILJANA SE SLOMILA: U cik zore ušetala u Rehab, pa zaplakala kao kiša! Slagala Janjuša da ne provali da RIDA ZBOG NJEGA (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome nije rekla zbog čega su je savladale emocije, ali svakako je i dalje preosetljiva zbog Zole.

MILJANA SE SLOMILA: U cik zore ušetala u Rehab, pa zaplakala kao kiša! Slagala Janjuša da ne provali da RIDA ZBOG NJEGA (FOTO)

Foto: PRINTSKRIN

Otkako se vratila u "Elitu" Miljana Kulić dosta vremena provodi sa Markom Janjuševićem Janjušem kome se poverava i o svom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom

Tako je ujutru zorom, pošto se probudila pre svih, banula u Rehab kod njega i probudila ga, a onda mu prišla i snažno ga zagrlila. Kada je iznad njegove glave ugledala sliku njegovog pokojnog brata, načisto se slomila i počela da jeca, a kada je to Janjuš primetio, uhvatila se za stomak i pravila se da plače od bolova.

- Ma, treba da dobijem, užasno me boli stomak - jedva je izgovorila od suza, pa krenula ka vratima. 

Nakon toga, Kulićevu su još više savladale emocije, pa je izjurila ispred, kako bi se smirila, ali je ridala sve više. Ona je plakala za Janjuševim bratom i kada se on vratio i saopštio cimerima zbog čega je izveden i dvadesetak dana bio odsutan iz rijalitija. Mnogo ju je potresla njegova porodična tragedija i žalila je za mladim Mihailom kao da joj je rod najrođeniji. Inače, Miljana je bliska sa Janjušem, pa je zato još više pogađa to što je sahranio najmlađeg brata. 

Podsećamo, Kulićka je Janjušu pričala kako je kod kuće navikla da rano ustaje jer je vodila sina Željka u vrtić, a onda se posvetila i njegovom kučetu i zamolila ga da joj dozvoli da se i ona brine o njemu. 

- Mnogo je umiljata, hoćeš me pustiti da je uzmem. Uroš mi je rekao da mu ne daš da priđe Vesni - rekla je Miksi Janjušu, koji je još dremovan ležao u krevetu. 

Foto: printscreen/TikTok/mixy.live

Miljana Kulić teško može da preboli Zolu

Takođe je poznato da Miljana i dalje pati za Zolom, jer ne prestaje da priča o njemu. Pa su njene suze prouzrokovane Janjuševom tragedijom, dodatno pospešene i njenim poljuljanim emocijama prema bivšem. Zato je iskoristila priliku da se dobro isplače u momentu kad su joj krenule suze zbog Janjuševog Mihaila, jer ne sme da pusti suzu za Zolom, pošto sada fura priču da je odustala od njega i konačno shvatila da nisu jedno za drugo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading