OTKRIVENE ZOLINE TAJNE RADNJE U BEČU: Evo zašto je POBEGAO iz zemlje, Miljana ČUPA KOSU sa glave! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vratio se staroj ljubavi!

OTKRIVENE ZOLINE TAJNE RADNJE U BEČU: Evo zašto je POBEGAO iz zemlje, Miljana ČUPA KOSU sa glave! (FOTO)

Foto: TV Pink

Bivši učesnik rijali šou-programa "Zadruga" i "Elita", Lazar Čolić Zola, nakon diskvalifikacije iz rijalitija, odlučio je da napusti Srbiju i da se preseli u Beč. Na društvenim mrežama Zola je pokazivao luksuzan način života u austrijskoj prestonici, a čak je i partnerka Miljana Kulić posetila svog nekadašnjeg partnera u Beču pre nego što se vratila u Niš.

Međutim, nakon nove ture ljubavnog i emotivnog brodoloma, Čolić je po svemu sudeći odlučio da se okrene starim poslovima. Naime, Lazar se vratio di-džejingu i MC-ovanju te je već zakazao nekoliko nastupa, od kojih su dva planirana u Ofenbahu.

Republika

Foto: instagram.com/zola_je_

Zola se oglasio na Instagramu

Nakon burnog života u rijalitiju, izgleda da se Zola okreće svojoj starijoj strasti i pozivu.

Podsćeanja radi, kako je od strane Marije Kulić potvrđeno da se Miljana neće vraćati u "Elitu", ona sad svaku priliku koristi da ubedi Zolu da opet što pre ode kod njega u Beč, iako on navodno priča da još nije vreme za to. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Miljana i Zola

Dok su jedni podržali ovu njenu odluku, drugi su ipak bili za to da se vrati u "Elitu" i bude solo igrač, kakva je i najjača. Fanovi su bili razočarani njenim odustajanjem od učešća u rijalitiju, a Marija je sve poruke obelodanila, kako bi dodatno "opipala" puls naroda.

Obaveštavam ljude koji vole Miljani i čekaju njen povratak u rijaliti da je Miljana rešila da se ne vratii, tako da ćete je moći videti u lajvu na njenom TikToku - stoji u objavi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Realno

08.02.2024 23:28

Kada bi Zola i Marija drzali meceve u kojima bi se kao "svadjali"zaradili bi vise nego u rijalitiju isamo vrte u kug bosa sinisa onda miljana zolin drug ivica itd