MILJANA I ZOLA UHVAĆENI U INTIMNOJ AKCIJI: Dohvatili se u Beču, osvanuo KLJUČNI DOKAZ iz telefona! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.02.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intimne fotografije akcije Miljane i Zole ugledale svetlost dana!

MILJANA I ZOLA UHVAĆENI U INTIMNOJ AKCIJI: Dohvatili se u Beču, osvanuo KLJUČNI DOKAZ iz telefona! (FOTO)

Foto: TV Pink

Odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole već godinama intrigira javnost, a poslednjih dana ponovo je postao glavna tema medija. Kontroverzna Nišlijka je otputovala u Beč u potrazi za svojim bivšim partnerom, a javnost je bila uznemirena informacijama da Zola ne želi da se susretne sa Miljanom. Međutim, iznenađenje je usledilo kada su se na društvenoj mreži TikTok pojavile njihove zajedničke fotografije.

Na jednoj od fotografija, Miljana i Zola poziraju zagrljeni u liftu, dok se na drugoj vidi kako razmenjuju strastveni poljubac. Ove slike su izazvale šokiranost među njihovim fanovima, koji su ostavljali brojne komentare ispod objava.

Dok su se fanovi pitali da li je ovo početak nove ljubavne priče ili samo još jedan skandal, roditelji Miljane Kulić su izrazili zabrinutost za njen bezbednost i finansijsku situaciju. Njena majka Marija je čak postavila anketu na društvenim mrežama pitajući da li bi njeni pratitelji podržali povratak Miljane u rijaliti.

- Miksi je krijući kupila avio kartu i otputovala, a tek kada su videli njenu objavu na Instagramu, njeni roditelji Marija i Siniša su odlepili. Nisu mogli da veruju šta im sada priređuje. Taman su mislili da je Zola daleko i da će ona sada da se primiri i zaboravi. Ma baš su mnogo besni na nju - ispričao je za Republiku, pa dodao:

Republika

Foto: TikTok.com, Društvene mreže

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola u Beču

Nije im se javila ni na telefon kada su je zvali. Baš su brinuli jer su pretpostavili da Zola sigurno neće tamo da je čeka raširenih ruku, gde će da spava, da li će imati novca…. Pa je Marija brže bolje na društvenim mrežama postavila anketu - da li njena ćerka treba da se vrati u rijaliti. Iako je uvek odgovarala od te ideje, Marija smatra da je bolje da je u rijalitiju, nego sa Zolom koji nemilice troši njen novac. Plaši se da će opet da prokocka sve njene pare i da će se vratiti Miksi kući u Niš gola i bosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Miljana Miljana Elita Miljana Zadruga miljana i zola miljana i zola akcija Miljana i Zola Elita miljana i zola najnovije miljana i zola najnovije vesti miljana i zola zadruga miljana i zola vrela akcija Zola Zola Elita zola zadruga Zola Instagram Zola tiktok zola i miljana zola i miljana akcija zola i miljana najnovije vesti zola i miljana zadruga Miljana Kulić miljana kulić najnovije Miljana Kulić najnovije vesti Miljana Kulić vesti Miljana Kulić Instagram miljana kulić tiktok Miljana Kulić Elita miljana kulić zadruga Lazar Čolić Zola Lazar Čolić Zola Instagram Lazar Čolić Zola biografija Lazar Čolić Zola tiktok

Komentari (0)

Loading