OBJAVA MILJANE KULIĆ RAZARA DUŠU: Srce hoće da joj pukne na KOMADE, javno podelila SVE nakon diskvalifikacije (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.01.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna fotografija Miljane Kulić mnoge je rasplakala!

OBJAVA MILJANE KULIĆ RAZARA DUŠU: Srce hoće da joj pukne na KOMADE, javno podelila SVE nakon diskvalifikacije (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon nedavne diskvalifikacije iz rijalitija "Elite", kontroverzna učesnica Miljana Kulić se ponovo pojavila na društvenim mrežama, očigledno spremna da pokaže svoj život van imanja u Šimanovicma. Na snimcima koje je objavila na Instagram profilu svoje majke Marije, Miljana se vidi kako se provodi u noćnom klubu, a u jednom momentu je čak i zapevala pred publikom.

Međutim, ono što je posebno raznežilo mnoge njene pratioce jeste slika koju je objavila u jutarnjim časovima. Naime, Kulićeva je došla iz provoda pravo u porodičnu kuću u Nišu, gde je legla pored svog sina Željka i zajedno s njim zaspala. Fotografiju je dodatno ukrasila malenim srcima, što jasno pokazuje koliko joj je sin nedostajao dok je bila u rijalitiju.

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Miljana Kulić objavila sliku sa sinom Željkom na Instagramu

Iako se Miljana vratila u svoj svakodnevni život, ostaje pitanje da li će joj biti pružena prilika da se vrati u Belu kuću. Kako se navelo u pismo Velikog šefa, njoj je ovog puta izrečena kazna u iznosu od vrtoglavih 100.000 evra, što je dvostruko više u odnosu na uobičajenu kaznu od 50.000 evra za takve i slične prekršaje. Ipak, bivša zadrugarka je naglasila da se na imanje u Šimanovcima vraća kroz sedam dana, međutim, odluka produkcija još uvek nije poznata.

- Uskoro u Eliti, vraćam se za sedam dana - najavila je Kulićeva u video snimku na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bata

26.01.2024 12:35

Jebeš Elitu ako se bolesna Miljana vrati...žena je pokušala da ubije Macanovića. Zar to nije dovoljno za doživotnu diskvalifikaciju. Smucila se više i Bogu i ljudima.