POZLILO MARIJI KULIĆ ZBOG MILJANINE DISKVALIFIKACIJE! Hitno se oglasila, ČUPA KOSU sa glave!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok vesti iz Niša nakon diskvalifikacije Miljane Kulić!

POZLILO MARIJI KULIĆ ZBOG MILJANINE DISKVALIFIKACIJE! Hitno se oglasila, ČUPA KOSU sa glave!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, Miljana Kulić

Nakon što je Miljana Kulić odlukom Velikog šefa hitno diskvalifikovana iz rijalitija "Elita" zbog sukoba sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, njena majka Marija Kulić se odmah oglasila i stala u odbranu svoje ćerke.

Naime, Marija je podržala odluku da Miljana napusti rijaliti, te istakla da je fizičko nasilje neprihvatljivo i usput spomenula bivšeg "zeta", Bebicu.

- Ako je izašla, i treba da izađe! Ovaj ju je sinoć tukao, vukao po podu... Ne treba niko da je fizički napada. Udarao je, ona je devojka operisana. Naravno, i treba da izađe, čekam da me pozove da idem po nju. Doživela sam veliki stres - izjavila je Kulićka, prenosi Blic, te dodala:

Republika

Foto: ATA Images, youtube.com/Zadruga Official

Bebica i Marija Kulić

- Ne sme niko da je tuče, pa ni Bebica. Kofere joj je pobacao, šminku uništio, užas!

Podsećanja radi, kontroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić, odlukom Velikog šefa diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom današnjeg dana u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

Republika

Foto: printscreen

Miljana Kulić diskvalifikovana iz Elite

Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

Detaljnije možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading