PRVI SNIMAK MILJANE NAKON DISKVALIFIKACIJE: Odmah zvala Zolu, on joj BRUTALNO prekinuo slušalicu! (VIDEO)

Autor: O. B./G.D.

Zadruga

23.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika vam donosi prvi snimak Miljane Kulić nakon diskvalifikacije!

Tokom današnjeg dana Miljana Kulić je u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Kako je od ranih jutarnjih sati ona ulazila u sukobe sa njim tokom popodneva sukob je eskalirao te je Miljana nasrnula na Bebicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Zbog agresivnog ponašanja, Veliki šef je doneo hitno odluku da Miljana bude diskalifikovana iz Elite.

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Portal Republika našao se u Šimanovcima, gde smo zatekli Miljanu Kulić na dobro poznatoj lokaciji svih takmičara koji pobegnu - na pumpi. 

Ona je sve vreme bila uznemirena, uplakana i pričala je na telefon sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Ona je sve vreme zahtevala od Zole da joj odgovori na pitanje da li on dolazi po nju ili ona odlazi kod njega u Beč. Međutim, nakon nekog minuta, Zola je Miljani prekinuo slušalicu. 

- Ja moram da budem, ili dolaziš, ili dolazim... - rekla je Miljana Zoli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miljana

23.01.2024 22:17

Miljana kako da ti se Zola javi kada si ga po hiljaditi put izdala sa Bebicom,kada te Bebica nece onda trcis Zoli .Prije par dana kada je Bebica raskinuo Teodorom ti si se derala da Bebica cuje da prekidas Zolom .Mislim da vise nemas sanse sa Zolom.On je imao ozbiljne planove sa tobom ali ti volis Bebicu

Milivoje

24.01.2024 03:04

Psiho mixy nema pasos.Kod Marije je.A posto Marija ima nad njom starateljstvo,ona ne moze u Bech.E ali moze kod Bose u Bosnu.A Bosa bolje da drzi policiju blizu,pa kad psiho mixy napadne(kao u Cacku sa Miselom), lepo je uhapse ,kod sudije,pa joj zabrane 30 godina da udje u Bosnu.A ako,kojim slucajem ode za Bech,austrijanci ima da je posalju tamo u bolnicu jos na carini.Dobro je sto je izasla inace bi nesretni Bicabe platio glavom njeno ludilo za snoshajem.

Ljuba

24.01.2024 05:54

Mogao je da zalupi slusalicu i prekine vezu.