NAŠLJOKANA MILJANA DEMOLIRALA ŠIMANOVCE! Mešala tablete i alkohol, pa rušila SVE PRED SOBOM: Hoće u Beč kod Zole! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.01.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić napravila je novi haos u rijalitiju "Elita", gledaoci šokirani njenim ponašanjem!

NAŠLJOKANA MILJANA DEMOLIRALA ŠIMANOVCE! Mešala tablete i alkohol, pa rušila SVE PRED SOBOM: Hoće u Beč kod Zole! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Miljana Kulić

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić sinoć je napravila haos u emisiji "Pitanja gledalaca", gde se žestoko sukobila sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom. Letele su flaše u Beloj kući, a Bebica je tražio da bude izveden. 

Nakon ovoga, Kulićeva je napravila novi haos. Ona je otišla do garaže, uzela kamenje i krenula da gađa prozore i vrata, a potom i da ruši biljke po imanju. Miljana je zatim ušla u hotel i nastavila da ruši sve pred sobom.

Kako fanovima rijalitija "Elita" pišu, Miljana je celu noć mešala alkohol i antidepresive, zbog čega je došlo do njegog prebacivanja. Drugi smatraju i da besni zbog toga što se Lazar Čolić Zola nije vratio u rijaliti.

"Miljana sama protiv svih vrata i prozora na imanju", "Samo joj uzmite što više love", "Au, kakva bolesnica", "Celu noć je opet pila pivo, a jaki antidepresive dovode do većeg ludila", "Hoće u Beč", "Treba da je diskvalifikiju", "Dosadna je", "Izbacite je napolje", "Svake godine radi isto", "Posle će da kuka i moli da joj Velika šefica oprosti", "Tačno sam znala, a tek kad vidi da je Zola ne registruje ni 2%...", "Glumica", "Hoće Miksi da ide u Beč", "Sledeći stori Miksi u Beču", samo su neki od komentara ispod snimka koji je procurio.

Podsetimo, Zola je samoinicijativno napustio rijaliti, nakon čega je diskvalifikovan, a poslednjih nekoliko dana nalazi se u Beču, odakle se redovno oglašava na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
AlexRa

18.01.2024 18:08

Vreme je da ovu mučenicu, a to stvarno mislim u bukvalnom smislu, neko spasi od porodice, prijatelja, i partnera, jer kakvi su-bolje da nisu, i ne trebaju joj neprijatelji uopšte!!! Znači, kakva god da je, tudje odluke i mišljenja je upropastiše! Da je slušala samu seve sve vreme, bar bi znala zašto joj se sve dešava... Šta će joj antidepresivi više?! Zašto neko to ne kontroliše?!! Zato da bi pravila što većeg kretena od sebe, a njen život - ko ga j...! Sramota!!!

Milivoje

18.01.2024 19:03

Moze li neka novinska kuca da uputi zvanicno pitanje zasto ne diskvalifikuju Miljanu Kulic zbog fizickog nasilja nad ucesnicima???Ili se svi boje Mitrovica?