BIVŠI ZADRUGAR IDE POD NOŽ: Spakovao kofere, zakazana RIZIČNA OPERACIJA u Turskoj! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.01.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lazić Neca napušta Srbiju, kako bi smanjio želudac u Turskoj!

BIVŠI ZADRUGAR IDE POD NOŽ: Spakovao kofere, zakazana RIZIČNA OPERACIJA u Turskoj! (FOTO)

Foto: Unsplash/ Akram Huseyn, Printskrin/RTV PINK

Bivši zadrugar i poznati tiktoker Nenad Lazić Neca nedavno je otkrio da mu se zbog gojaznosti pojavio ozbiljan zdravstveni problem, te je odlučio da ode pod nož i smanji želudac.

Neca je zakazao operaciju u Turskoj, spakovao kofere i obratio se svojim pratiocima na društvenoj mreži TikTok.

- Pozdrav, dragi ljudi! Evo, u ruci držim pasoš i jednu avionsku kartu, idem u Istanbul. Ovog puta ne idem turistički, već idem da obavim jedan hirurški zahvat. Idem da operišem želudac. Dugo sam razmišljao da li ovo da uradim - naveo je on na TikToku, pa nastavio:

Republika

Foto: TikTok.com

Nenad Lazić Neca ide u Tursku

- Odlučio sam da ovo podelim sa vama. Ovo jeste jedna teška odluka. Odlučio sam da tako mora da bude. Mora, zbog mog zdravlja. Želim da budem mnogo sigurniji u sebe, želim da ostvarim sve ono o čemu sanjam - dodao je Neca.

- Ovo je jedan ozbiljan korak, ovo je nešto što će mi pomoći da radim na sebi u budućnosti. Eto, toliko - poručio je Lazić u svom obraćanju.

Republika

Foto: TikTok.com

Nenad Lazić Neca se obratio pratiocima na TikTok-u

Podsećamo, svoju operaciju najavio je u avgustu prošle godine.

- Idem na operaciju smanjenja želuca. Imam 140 kilograma i teško ću da smršam prirodnim putem. Salo na vratu mi pritiska dušnik i štitnu žlezdu, pa noću teško dišem, a boli me i kičma. Operacija će me koštati 2.500 evra i skinuće mi 90 odsto želuca. Želim da smršam. Voleo bih da gubim 5 kilograma mesečno i da u jednom momentu skinem 40 kilograma - rekao je Lazić u "lajvu" na društvenoj mreži TikTok.

Podsećamo, Necina bivša cimerka i poznata rijaliti učesnica, Miljana Kulić, takođe je išla na ovaj hirurški zahvat, zbog kojeg je je bila životno ugrožena. Ona je nakon operacija doživela stravične komplikacije, zbog kojih su joj se lekari danima borili za život, ali na svu sreću uspela je da se oporavi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading