MATORA IMALA NAPAD PRED KAMERAMA: Trese se cela, ne može da KONTROLIŠE telo! Da se naježiš (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok snimak osvanuo na mrežama, šta joj se dešava?!

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita", Jovana Tomić Matora, ove sezone prošla je kroz pravi pakao na imanju u Šimanovcima. Naime, Tomićeva je najpre prevarena od strane svoje još uvek zakonite supruge Anite Stanojlović, a zatim ju je tokom učešća zadesila porodična tragedija, kada joj je ujak preminuo usled poseledica teške bolesti.

Ona se, nakon što je sahranila bliskog člana porodice za kojeg je bila i više nego vezana, vratila u Belu kuću, te istakla da se ne oseća dobro, što su primetili i njeni cimeri. Ona je tokom prethodne večeri za vreme pauze emisije "Pretres nedelje" imala anksiozni napad, kako se prenosi na društvenim mrežama.

Matora je, kako se može videti na jednom uznemirujućem snimku, izašla u dvorište ispred kuće kako bi zapalila cigaretu, da bi u jednom trenutku krenula nekontrolisano da se trese, sve vreme ridajući spuštene glave.

- Slušala sam je u pušionici, tresla se i kroz plač govori kumi da nema kontrolu nad telom, pokušala da povraća, teško priča... Roditelji su joj rekli da izađe, da će se snaći za novac, ako ne može da izdrži. Traži psihijatra sa kojim je prvo pričala jer joj drugi nije pomogao. Plaši se za zdravlje roditelja. Možda je anksiozni napad. Trebali su da je puste par dana da bude kod kuće jer ne zna za sebe već par meseci - glasi jedan od komentara ispod uznemirujućeg snimka koji je osvanuo na internetu.

Republika

Foto: printscreen

Matora imala napad u Eliti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading