MATORA ZBOG SMRTNOG SLUČAJA NAPUSTILA ELITU! Zapomaže na sav glas zbog porodične TRAGEDIJE

Autor:

Zadruga

21.01.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora hitno je napustila Elitu zbog smrtnog slučaja u porodici!

MATORA ZBOG SMRTNOG SLUČAJA NAPUSTILA ELITU! Zapomaže na sav glas zbog porodične TRAGEDIJE

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je došlo do neočekivanog obrta u rijalitiju '"Zadruga", Jovana Tomić Matora, jedna od učesnica, iznenada napustila imanje u Šimanovcima zbog smrtnog slučaja i porodične tragedije.

Naime,Tomićevoj je preminuo ujak, te je ona hitno morala da napusti rijaliti kako bi prisustvovala njegovoj sahrani, prenosi Pink. Ona je, inače, tokom svog učešća neretko isticala koliko je vezana za svoju porodicu, posebno ujaka, kojeg je često pominjala.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Matora napustila Elitu zbog smrti ujaka

Njegova neočekivana smrt ostavila je dubok trag u Matorinom srcu, te je ona odlučila da napusti rijaliti kako bi se posvetila porodici i odala počast svom voljenom ujaku.

Produkcija rijalitija "Zadruga" iskazala je razumevanje za Matorinu situaciju i omogućila joj da napusti rijaliti kako bi se posvetila porodici i ličnom žalu. Ovaj gest podrške bio je od suštinskog značaja za Tomićevu u ovim teškim trenucima, a njeni cimeri su takođe iskazali razumevanje za njenu odluku.

Inače, podsećanja radi, majka Jovane Tomić Matore nedavno je posetila svoju ćerku u rijalitiju "Elita", uoči novogodišnjih praznika kada joj je saopštila da joj je ujak u bolnici zbog teške bolesti, zbog čega je Matora samo spustila glavu, na ivici da zaplače pred kamerama.

- Nije dobro, u bolnici je - rekla je Jovanina majka u rijalitiju, te su prešle na veselije teme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading