ZVEZDAN PRETUKAO ANU ĆURČIĆ ZBOG OVOGA: U suzama otkrivena ISTINA od koje podilazi JEZA!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica progovorila o batinama!

ZVEZDAN PRETUKAO ANU ĆURČIĆ ZBOG OVOGA: U suzama otkrivena ISTINA od koje podilazi JEZA!

Foto: YouTube//Printscreen

Bivša učesnica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" i odnedavno voditeljka, Ana Ćurčić, otvoreno je progovorila o svom životu, uključujući i teške trenutke koje je prošla sa bivšim partnerom i robijašem Zvezdanom Slavnićem.

Kako je Ana istakla, odlučila je da progovori o svojim iskustvima, iako je dugo vremena krila mnoge detalje od svoje porodice.

- Nisam sve govorila mami i sestri, krila sam skoro sve. Plašila sam se da joj kažem da ne dođe i kaže nešto njemu. Mama je znala neke stvari, ali sam dosta prećutkivala jer sam se plašila. On je prema mojoj deci i svima u mom životu bio izuzetno kulturan - objasnila je Ana u jednoj emisiji, te nasavila:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ana Ćurčić plače zbog Zvezdana Slavnića

- Sama sebi sam brisala suze u tim prilikama. U početku je i on meni brisao suze, pa se izvinjavao, ali to je početak. Kada ti o tome pričam kao da ne pričam o sebi. Ne mrzim ja njega, da ga mrzim opet je to neka emocija. Kada sam dobijala batine pitala sam ga: "Zašto?" On kaže: "Ti me iznerviraš, ti to meni uradiš"...

Podsećanja radi, bivša zadrugarka je za naš portal otkrila šta se dešava sa tužbama koje je podnela protiv Zvezdana Slavnića i nekadašnje drugarice Milene Kačavende, te istakla da jedva čeka da se suoči sa njima.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

Sa Ivanom Marinkovićem imam 25. januara, treće ročište. Sa Milenom Kačavendom imam u martu suđenje, a sada nakon Nove godine očekujem Slavnića i Đedovića! Za Slavnića samo čekam poziv. Razmišljala sam kako će sve to da izgleda, ali ne silim sebe da mislim o tome. Izgledaće kao što je izgledalo i sa Marinkovićem, kao i sa ostatkom te grupice. Suočavanje sa Milenom takođe jedva čekam, bilo bi lepo da to bude jedno javno suočavanje - istakla je Ćurčićeva za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading