"JEDVA ČEKAM DA SE SUOČIM SA ZVEZDANOM" Ana Ćurčić otvorila dušu o životnim RANAMA, pa najavila ŠOK-BOMBU! Uđite u njen novi stan (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić samo za Republiku otvorila je vrata svog novog stana i ekskluzivno otkrila šok detalje!

Učesnica šeste sezone "Zadruge", Ana Ćurčić, kojoj je pobeda u rijalitiju izmakla za dlaku, ekskluzivno za Republiku otvorila je vrata svog novog stana na Novom Beogradu, te u nikad iskrenijem intervjuu priznala koliko joj je 2023. godina bila teška, spomenuvši životne rane koje još uvek imaju uticaja na nju, ali i najavila konačno suočavanje sa bivšim partnerom i robijašem Zvezdanom Slavnićem, protiv koga je podnela tužbu.

- Da, evo nas u mom stanu. Ovo je jedan novi korak u mom životu. Preselila sam se jer sam htela drugu lokaciju i veći stan koji mi je potreban, zbog salona i još nekih stvari. Bolja je lokacija, super nam je ovde atmosfera, mnogo mi je lepši, i meni i deci. To me je prilično izmorilo, ali dobro, polako. Deca su tu sa mnom, Ivana nam je tu sada u gostima, a Luka sa mnom živi. Praznike inače provodimo zajedno, volimo da gledamo filmove, to je neka naša tradicija - ističe Ana, te priznaje da je baš danas pustila suze-radosnice, ali da ih je ove godine bilo baš malo:

- Jesam emotivac, evo, baš danas sam zaplakala! Drugarica mi je poslala takvu poruku od tri strane, da sam ustala, pila kafu i plakala. Bile su radosne suze, one lepe, baš me ganula. Malo je bilo suza-radosnica. Ova godina mi je bila poprilično teška, jedna od težih, moram da priznam, ali smatram da sve što je bilo loše bi trebalo ostaviti u prošlosti i izvući pouku iz svega toga, kako se u narednim godinama to ne bi ponovljalo.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Ćurčić u novom stanu

Kako nam je otkrila, Ćurčićeva će 2023. godinu pamtiti po izdaji, ali i po, kako kaže, velikom prelomu duše koji joj se desio.

- Pamtiću ovu godinu po izdaji, razočarenjima, velikoj boli, jednom velikom prelomu duše. Nemam ja rane iz rijalitija, rijaliti sam ja, što se kaže, prebolela. Nemam ni neka vraćanja. Naravno da se setim nekih stvari, pogotovo sad kada pišem knjigu, pa se dosta stvari vraća. Koristim svaki trenutak da svoje misli ne usmeravam ka tome i to je u mom srcu stavljeno u posebnu fioku. Svoj život bih sumirala u tri reči: ideš, padneš, ustaneš! Svima nama se to desi u životu, a dobro je kada padneš, pa se podigneš. Da sam bila na dnu - jesam, ali ljudski je patiti, voleti, plakati i biti povređen. Isto tako je sve to lepo i hrabro reći - priča bivša zadrugarka, te nastavlja:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Ćurčić

- Mnogo puta sam pala u životu. Sticajem okolnosti sam pala zbog mnogih svojih životnih situacija, pala sam i bilo mi je jako teško da ustanem. Ova godina spada u one godine kada mi je bilo najteže da ustanem. Nisam ja još uvek sva svoja i u svom elementu, ali s obzirom na to da je nova godina, obično nam svi kažu da kreću novi počeci i divni, srećni krajevi, ali ja želim sebi samo zlatnu sredinu.

Anu smo pitali i da li će kojim slučajem u novogodišnjoj noći bivšem partneru Aci Buliću pokloniti famozni "Roleks" sat, s obzirom na to da ga je ona dobila od njega na kraju "Zadruge 6".

- Jao, taj čuveni "Roleks"... Ne, neću mu pokloniti "Roleksa", ja njemu poklanjam svaki dan tako što sam tu i što sam mu prijatelj, a da li ću mu kupiti nešto za Novu godinu, da, naravno da hoću. Ali za "Roleks" zaista nisam u situaciji, a i ne ide da baš žena, drugarica, prijatelj, šta god, kupuje "Roleks". Ma, ide, naravno, nego ti kažem, pusti "Roleks", to je najmanji problem! (smeh) Znaš šta, mnoge ljude boli taj čuveni "Roleks". Ja više ne znam šta se dešava s tim... Evo, ja ga u poslednje vreme i ne nosim uopšte. Treniram, skini, stavi, odviknem se, pa ga onda nosim... Evo, ti si mene sad podsetio na njega - priznaje Ćurčićeva, te dodaje da ima udvarača, ali da nije spremna za novu ljubav:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Bulić

- Ja udvarače imam, i to dobre udvarače, veruj mi. Ali, nisam za ljubav, a i nisam ni za varijante da idem na nešto "na pola". Lepo mi je što se družim i to je sve. Našla sam mir u sebi, u svom novom domu i uz svoju decu, muškarac mi ne treba do daljnjeg!

Bivša zadrugarka nam je otkrila i šta se dešava sa tužbama koje je podnela protiv bivšeg partnera Zvezdana Slavnića i nekadašnje drugarice Milene Kačavende, te istakla da jedva čeka da se suoči sa njima.

- Sa Ivanom Marinkovićem imam 25. januara, treće ročište. Sa Milenom Kačavendom imam u martu suđenje, a sada nakon Nove godine očekujem Slavnića i Đedovića! Za Slavnića samo čekam poziv. Razmišljala sam kako će sve to da izgleda, ali ne silim sebe da mislim o tome. Izgledaće kao što je izgledalo i sa Marinkovićem, kao i sa ostatkom te grupice. Suočavanje sa Milenom takođe jedva čekam, bilo bi lepo da to bude jedno javno suočavanje - smeška se Ana, a koje još sočne detalje iz svog privatnog života nam je otkrila možete pogledati u video prilogu na vrhu ovog teksta, nećete verovati o čemu je reč!

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Zvezdan Slavnić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Ana Ćurčić Ana Ćurčić Instagram Ana Ćurčić Instagram story ana ćurčić najnovije ana ćurčić najnovije vesti ana ćurčić vesti ana ćurčić zadruga Ana Ćurčić Elita Ana Ćurčić i Aca ana ćurčić i aca bulić Ana Ćurčić dečko ana ćurčić deca ana ćurčić muž Ana i Zvezdan zvezdan i ana Zvezdan Zadruga Zvezdan Elita Zvezdan Slavnić zvezdan slavnić najnovije vesti zvezdan slavnić vesti Zvezdan Slavnić Instagram Zvezdan Slavnić biografija Zvezdan Slavnić Zadruga Zvezdan Slavnić Elita Zvezdan Slavnić TikTok republika rs zadruga republika.rs zadruga Ana Ćurčić novi stan Ana Ćurčić Aca Bulić Aca Bulić Aca Bulić biografija Milena Kačavenda Milena Kačavenda najnovije vesti milena kačavenda zadruga Milena Kačavenda Elita Milena Kačavenda biografija Milena Kačavenda Instagram Milena Kačavenda godište Kačavenda Kačavenda Elita Kačavenda Milena Kačavenda Zadruga Ivan Marinković Marko Đedović

Komentari (0)

Loading