MATORA SE SLOMLJENA VRATILA U ELITU: Ne može da dođe sebi nakon SAHRANE ujaka, da se naježiš (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.01.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora se vratila u Elitu nakon što je sahranila ujaka!

MATORA SE SLOMLJENA VRATILA U ELITU: Ne može da dođe sebi nakon SAHRANE ujaka, da se naježiš (FOTO)

Foto: instagram.com

Jovana Tomić Matora

Danas je bio izuzetno težak dan za Jovanu Tomić Matoru zbog porodične tragedije koja ju je zadesila. Naime, Matora je danas hitno napustila rijalitiji kako bi prisustvovala sahrani svog ujaka, a ova tužna vest snažno ju je pogodila. Međutim, učesnica "Elite" se sada vratila na imanje u Šimanovcima.

Kako je kamera mogla da uhvati, nakon što je ispratila svog voljenog ujaka na večni počinak, Matora se skrhala bolom vratila u Belu kuću, a odmah je krenula ka spavaćoj sobi kako bi se presvukla.

Republika

Foto: printscreen

Matora se vratila u Elitu nakon smrtnog slučaja

Ostali takmičari su i dalje spavali, te je će Tomićeva u tušini obavila šta je imala, te zatim smogla snage da legne u krevet, pokušavajući da pronađe malo mira i odmora nakon ovih tužnih vesti.

Podsećanja radi, Matora je tokom svog učešća neretko isticala koliko je vezana za svoju porodicu, posebno ujaka, kojeg je često pominjala. Njena majka nedavno je posetila svoju ćerku u rijalitiju "Elita", uoči novogodišnjih praznika, kada joj je saopštila da joj je ujak u bolnici zbog teške bolesti, zbog čega je Tomićeva samo spustila glavu, na ivici da zaplače pred kamerama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matorina majka joj saopštila vest da joj je ujak u bolnici

- Kako je ujak? - pitala je Matora.

Ujko te je pozdravio puno... Nije dobro, nije... Ide sada na hemoterapije, nije dobro... Šta će biti kada si na hemoterapijama? Tako to ide... - otkrila je Matorina majka prilikom posete imanja u Šimanopvcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

21.01.2024 17:34

Još malo morbidnosti i nekrofije ali ovog puta nije bilo tajanstvenog nestanka Matore a red bi bilo da su još uvek "Zakonitu" suprugu obavestili i pustili na sahranu. Možda bi se tu i pomirili kao što je pokušao Janjuš u pauzama prebiranja Anelinog storija.