VODITELJKA PREKINULA PROGRAM ELITE: Saopštena hitna ODLUKA, učesnici se šokirali (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.01.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ušla u Belu kuću i otkrila vesti koje su iznenadile takmičare rijalitija!

VODITELJKA PREKINULA PROGRAM ELITE: Saopštena hitna ODLUKA, učesnici se šokirali (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je bilo uzbudljivo veče u rijaliti programu "Elita" kada je otkriveno ko su učesnici koji su nominovani za izbacivanje. Nakon što su takmičari za crnim stolom izglasali Anđelu Šparavalo kao prvu nominovanu, voditeljka Ivana Šopić je otkrila da je Sneža Jovičić dobila najveći broj glasova od strane članova Odabranih, dok je Helena Fox osvojila najmanju podršku publike ove nedelje, te tako sebi osigurala mesto kao treće nominovane osobe.

Anđela, ideš u izolaciju. Ti si prva nominovana ove večeri. Ja znam da su nekom ove nominacije dosadne, ali je ovo najbolja prilika da čujete šta ko misli o vama. Sad je vreme da kažem koga su Odabrani izglasali. Odabrani su odlučili da to bude Sneža - otkrila je voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita 7 ko je nominovan

- Očekivala sam ovo. Nije mi neko iznenađenje. Imala sam osećaj. S obzirom da su ljudi u kući Odabranih osobe koje me ne vole preterano, očekivala sam ovo - istakla je Sneža.

- Helena Fox je treća nominovana i ona će se boriti za opstanak sa Snežom i Anđelom - rekla je voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Helena Fox nominovana u Eliti

Podsećanja radi, rijaliti program je postao poprište žestokih sukoba i dramatičnih obrta, a jedan od njih je nedavni raskid između učesnica Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo. Ovaj događaj je izazvao burne reakcije, kako unutar kuće, tako i van nje. Aleksandra, majka Anđele Šparavalo, nije krila svoje razočaranje ćerkinim ponašanjem. Istakla je da je duboko razočarana ne samo zbog gomile laži koje je Anđela izgovorila, već i zbog toga što se javno ponižava.

Nemam reči, iskreno vam kažem. Ona sve laže da bi se dodvorila Bojani. Cela nacija priča da nije videla da se neko toliko spušta i moli nekoga da ostane sa njim. Lupaće ona sama sebe u glavu za sve laži koje je iznela - započela je Aleksandra, pa dodala:

Ne vredi više da se oglašavam. Ja je nikada nisam udarila, ali zato će joj ova kosti lomiti. Vidim da nije dobro, pogubila se, ne zna više šta priča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading