ZBOG OVOGA JE MILJANA DISKVALIFIKOVANA: Evo kako je NASRNULA na Bebicu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.01.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo šok snimak iz Elite zbog kog je Miljana Kulić odmah diskvalifikovana iz Elite!

Kontroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić, odlukom Velikog šefa diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom današnjeg dana u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

Podsećanja radi, agresivno ponašanje, kao i nasilje, strogo je zabranjeno na imanju u Šimanovcima, te svako kršenje jedno od osnovnih pravila Velikog šefa se ne toleriše i rezultira novčanom kaznom i diskvalifikacijom. S obizirom na to da je Miljana Kulić kao i svi učesnici potpisala ugovor, očekuje se pismo produkcije u kojoj će se navesti da je dužna da isplati kaznu u iznosu od 50.000 evra.

Inale, portal Republika našao se u Šimanovcima, gde smo zatekli Miljanu Kulić na dobro poznatoj lokaciji svih takmičara koji pobegnu - na pumpi. 

Republika

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić na pumpi nakon diskvalifikacije iz Elite

Ona je sve vreme bila uznemirena, uplakana i pričala je na telefon sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, od kojeg je zahtevala da joj odgovori na pitanje da li on dolazi po nju ili ona odlazi kod njega u Beč. Međutim, nakon nekog minuta, Zola je Miljani prekinuo slušalicu. 

- Ja moram da budem, ili dolaziš, ili dolazim... - rekla je Miljana Zoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading