ORGANIZOVAN EGZORCIZAM ZA UČESNICU ELITE: Izdato zvanično saopštenje porodice!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doneta odluka koja je zabezeknula javnost!

ORGANIZOVAN EGZORCIZAM ZA UČESNICU ELITE: Izdato zvanično saopštenje porodice!

Foto: Printscreen

Anđela Šparavalo, aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita", ponovo je tema broj jedan u medijima zbog svoje veze sa cimerkom Bojanom Pavlovićem. Njihova veza je izazvala burne reakcije kako u samom rijalitiju, tako i van njega. Ovo nije prvi put da je Anđela u centru pažnje zbog svojih postupaka u rijalitiju, a njena uznemirena majka Aleksandra se oglasila povodom celokupne situacije.

Naime, Aneđelina majka nije krila svoje razočaranje zbog ćerkinog ponašanja u rijalitiju. Ona je više puta javno iznosila svoje stavove o njenom odnosu sa Pavlovićevom, ističući da je duboko zabrinuta za svoju ćerku, te da će je po izlazku iz rijalitija poslati na hipnozu ili egzorcizam, kako bi prevazišla svoje probleme.

- Nikad u životu neću prihvatiti to, nikada! To je amin! Ona meni hoće da objasni... Šta, bre, da mi objasni?! Za ruku i kod psihijatra na lečenje! Raspitala sam se kod prijatelja, postoje hipnoze, vodiću je na to... Da isteraju sve to iz nje! Ili egzorcizam! Ona je bila dete koje je srećno, koje je igralo, a sada sve laže... Ona nema nijednu traumu u životu, kunem vam se! Kao da voli da je neko sažaljeva - rekla je Aleksandra, prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: printscreen/ RTV Pink

Bojana i Andjela Elita 7

Podsećanja radi, Aleksandra je izjavila da je nemoćna pred Anđelinim izjavama u rijalitiju, te da je uznemirena zbog javnog blaćenja porodice. Ona ističe da Anđela patološki laže i da bi trebalo da potraži stručnu pomoć. 

- Šta da vam kažem, ja ovo više ne mogu da trpim i da gledam ono javno, onako, da je žvalavi po vratu, da gledam te njihove gadosti... Laže patološki, pothitno mora da ide kod psihijatra, da se leči! Verujte mi, vidim šta joj Bojana priča sve i radi, ona joj je, kao, neki zaštitnik. Anđela misli da nema nikog u kući, da su svi protiv nje, pa da ima samo Bojanu, da će da je rastrgnu ako se ne drži nje. Sama uvlači sebe sve dublje i dublje u laži i probleme - rekla je Anđelina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Anđela elita Andjela Zadruga Andjela Elita Anđela Šparavalo Anđela Šparavalo biografija Anđela Šparavalo Elita Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović vrela akcija anđela šparavalo majka Anđela Šparavalo porodica Anđela Šparavalo vesti Anđela Šparavalo Zadruga Andjela Sparavalo Andjela Sparavalo majka Anđela i Bojana Anđela i Bojana Elita Bojana i Anđela Andjela i Bojana Andjela i Bojana akcija bojana i andjela Bojana i Andjela akcija Bojana Elita Bojana Zadruga Bojana Pavlović Bojana Pavlović Elita Bojana Pavlović Zadruga Egzorcizam

Komentari (0)

Loading