PORODICA SE ZVANIČNO ODREKLA ANĐELE ŠPARAVALO: Učesnica Elite zbog LEZBO AFERE ostala bez ičega, stigla POTVRDA!

Autor: P. R.

Zadruga

10.01.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla potvrda od majke učesnice Elite, neće da čuju za nju!

PORODICA SE ZVANIČNO ODREKLA ANĐELE ŠPARAVALO: Učesnica Elite zbog LEZBO AFERE ostala bez ičega, stigla POTVRDA!

Foto: printscreen/ RTV Pink

Rijaliti takmičarka Anđela Šparavalo izazvala je dosta pažnje javnosti svojim intimnim odnosom sa cimerkom Bojanom Pavlović pred svim učesnicima "Elite". Međutim, njena majka Aleksandra ističe da je veoma razočarana ponašanjem svoje ćerke i da se gadi svega što se dešava u rijalitiju pred kamerama, a po svemu sudeći, porodica je sada zvanično odrekla, kao što su nedavno najavili.

Naime, Anđelina majka je izjavila da je veoma teško gledati kako se ona ponaša na imanju u Šimanovcima, posebno zbog činjenice da je njena baka zbog afere sa istopolnom osobom završila u bolnici. Međutim, kako je istakla, Anđela je punoletna i da je sama odabrala svoj put, kojim će nastaviti sama, bez njih.

Onako sam, ne želim više da dajem izjave. Šta sam želela da kažem detetu, ja sam rekla. Ne želim da se izlažem u javnosti, baba je u bolnici, imamo dosta problema. Mi rijaliti više ne gledamo, gadi nam se da to gledamo. Ja sam bila fokusirana na nju, rekla sam šta sam imala. Ona se odlučila na taj život, ona je punoletna - rekla je kratko Aleksandra Šparavalo, prenosi Blic.

Republika

Foto: Pink

Anđela Šparavalo sa majkom u Eliti

Podsećanja radi, porodica učesnice Anđele Šparavalo posetila ju je nedavno za praznike u "Eliti", te su joj tom prilikom saopštila sve u lice kakva je napolju situacija, te da će je se odreći, ukoliko nastavi odnos sa Bojanom Pavlović.

- Da li se plašiš nečega? O čemu se ovde radi, mami kaži sve? Vidimo sve, da li nas mrziš? Kaži nam, ko ne bi ovako reagovao? Slađo, ja moram da te zagrlim, jer si joj pričala kao majka, ja ti ovo nikada neću zaboraviti. Sve sam slušala, divna si... Ja plačem stalno, skrhana sam! Bojanu ne želim da vidim, molim vas, ne dovodite mi je. Drugari ti se gade, kako ti, Anđela, nije gadno da joj priđeš? Da li znaš da nećeš imati gde da se vratiš? Brat ti ne ide u školu od sramote. Mislili smo da si se vratila u normalnu, ali posle svega, ti opet imaš se*s, deda te gleda, policajac... Baba ti je u bolnici! Došli smo da ti pružimo još jednu šansu. Kada si sa njom, Bojanom, izgledaš kao utvara, ne znam šta ti je. Posle ovoga ideš pravo u policiju, jer si pričala da te je neko tukao, moraćeš izjavu da daš, možda ideš u zatvor - poručila je Anđelina majka nedavno kada ju je posetili u "Eliti".

Republika

Foto: Pink

Anđela Šparavalo sa majkom i ocem u Eliti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika elita Bojana Bojana Elita Bojana Zadruga bojana i andjela bojana i andjela Bojana i Anđela Bojana Pavlović Bojana Pavlović Elita Bojana Pavlović Zadruga Bojana Pavlović biografija Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo Andjela Elita Andjela Zadruga Andjela i Bojana Anđela i Bojana Anđela i Bojana Elita Anđela Šparavalo Anđela Šparavalo biografija Anđela Šparavalo Elita Anđela Šparavalo Zadruga anđela šparavalo majka anđela šparavalo otac Anđela Šparavalo porodica Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović Anđela Šparavalo Instagram Anđela Šparavalo roditelji Bojana i Andjela akcija Andjela i Bojana akcija

Komentari (3)

Loading
dušanka

11.01.2024 05:19

NAJLAKŠE JE ODREĆI SE DETETA, KOJE STE GURNULI KOD BAKE, JER VAM JE TO TADA ODGOVARALO...NIJE UKRALA...NIJE UBILA...A VI STE ANĐELČIĆI...RODITELJI KOJI SE PRAVE DA SU ZABRINUTI, ZGRANUTI...ALI ONA JE VAŠ PROIZVOD...VAŠE DETE...ŠTA GOD JE NJEN IZBOR...

Suzana

16.01.2024 01:54

@dušanka - Moram da kazem da su ovi roditelji mnogo nenormalni. Dete je dete ma kakvo god da je. Ali ogranicen um roditelja nemoze to da shvati. Roditelji treba da budu sretni ako im je dete sretno. Balkanski debilizam. Ja bih te roditelje zatvorila u lazu lazarevic jer izjave bolesne mame nisu normalne. Podrzite vasu decu ma kakva ta deca bila.

Dragan Ferencevic

16.01.2024 14:42

@Suzana - Dete je bolesno i nije za reality vec za psihijatrisku ustanovu ili zatvor trece nema.