OTKRIVAMO GDE SE NALAZI MILJANA KULIĆ: Skovala PAKLENI PLAN nakon diskvalifikacije! Marija VAN SEBE (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.01.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je diskvalifikovana iz Elite, Miljana Kulić je donela šok odluku!

OTKRIVAMO GDE SE NALAZI MILJANA KULIĆ: Skovala PAKLENI PLAN nakon diskvalifikacije! Marija VAN SEBE (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Nakon što je hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana iz rijaliti programa "Elita" zbog nasilničkog ponašanja, Miljana Kulić se trenutno nalazi u vozilu i već uveliko je na putu ka porodičnoj kući u Nišu, gde planira samo da pokupi ostatak svojih stvari i krene za Beč kod Lazara Čolića Zole, saznaje Republika.

Naime, kako nam je rečeno od strane dobro upućenog izvora, kontroverzna Nišlijka je uzela lične stvari u pratnji pripadnika obezbeđenja, koju je je sprovelo po imanju u Šimanovcima, a zatim krenula kući. Međutim, s obzirom na to da planira da se pridruži Čoliću u prestonici Austrije, pod znakom pitanja je da li će je porodice primiti nazad.

Republika

Foto: e-stock

MIljana Kulić nakon diskvalifikacije iz Elite

- Miljana je već uveliko na putu ka Nišu. Uzela je šta je imala u Šimanovcima, spakovala se i krenula kući. Planira da pronađe Zolu u Beču, čula se odmah s njim nakon što je diskvalifikovana, ali kako Marija neće ni da čuje za njega, pitanje je da li će je uopšte primiti u kuću! Ona planira samo da pokupi neke stvari i odmah krene za Austriju. Ne može da izdrži bez Zole - otkriva izvor za Republiku.

Republika

Foto: e-stock

MIljana Kulić nakon diskvalifikacije iz Elite

Podsećanja radi, kontroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić, odlukom Velikog šefa diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom današnjeg dana u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

Snimak možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Miljana Kulić miljana kulić najnovije Miljana Kulić najnovije vesti Miljana Kulić vesti Miljana Kulić Instagram miljana kulić diskvalifikacija miljana kulić diskvalifikovana Miljana Kulić diskvalifikovana iz Elite Miljana Kulić diskvalifikovana iz Zaduge 5 Miljana Miljana Elita Miljana Zadruga Miljana diskvalifikacija miljana diskvalifikovana zadruga diskvalifikacija elita diskvalifikacija Diskvalifikacija diskvalifikacija elita Diskvalifikacija Zadruga Marija Kulić miljana kulić niš Miljana Kulić nakon disvalifikacije Zola Zola Elita zola zadruga miljana i zola miljana i zola akcija Miljana i Zola Elita miljana i zola najnovije vesti miljana i zola zadruga zola i miljana zola i miljana najnovije vesti Marija Kulić instagram

Komentari (1)

Loading
JA

24.01.2024 06:38

Konacno......ona treba hitno na lecenje ,ako vec nije kasno !!!