NE PRESTAJE DA SE DROGIRA, IZGLEDA KAO LUDAK: Miljana javno moli Zolinu majku da ga IZLEČI OD POROKA!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva obelodanila šok detalje o boravku iz Beča!

NE PRESTAJE DA SE DROGIRA, IZGLEDA KAO LUDAK: Miljana javno moli Zolinu majku da ga IZLEČI OD POROKA!

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock, Pixabay.com

Miljana Kulić sinoć se vratila u rijaliti "Elitu", a danas je slobodno vreme iskoristila da otvori dušu Marku Janjuševiću Janjušu, iznoseći probleme koje je imala sa Lazarom Čolićem Zolom. Kako je ispričala Janjušu, Zola je navodno svakodnevno nervirao, zbog čega je odlučila da ponegne od njega.

Kulićeva je nedavno posetila svog bivšeg dečka Zolu u Beču, ali ono što je zatekla nije joj se uopšte dopalo. Prema njenim rečima, Zola navodno koristi nedozvoljene supstance svaki dan po ceo dan. Takođe je navela kako ništa ne radi, zbog čega je od nje tražio novac i da mu puni frižider. 

- Ovaj (Zola) ne prestaje, Janjuše. Drogira se, ne prestaje. Kako njegova majka ne vidi? Skrenuće, izgleda kao ludak. Janjuše, nije to samo jednom u nekoliko meseci, to je svaki dan. Tražio je novac da mu prebacim, a potrošila sam 500 evra da mu napunim frižider - počela je Miljana. 

Kulićeva je izrazila zabrinutost zbog Zolinog ponašanja i istakla da je odmah otišla od njega kada je videla u kakvom je stanju.

- Šta će njemu pare? Pun je frižider, a on želi samo pare. On puši dva dž*inta od ranog jutra. Rekla sam sebi da je kraj, odmah sam otišla. On ni prema sebi nema emocije, a kamoli prema meni. Ne znaš koje on gluposti priča - pričala je Kulićeva, a više puta je napomenula da bi Zolina majka Bosa trebala da reaguje i pomogne sinu jer je vidljivo da je on u jako lošem stanju.

Republika

Foto: printscreen/TikTok/mixy.live

Miljana i Zola u Beču

Miljana je nekoliko puta rekla da se brine za bivšeg dečka, a onda i priznala da više nema sumnju da ne voli nju, već smatra da on ne voli nikog, pa čak ni svoju majku, čim može tako da se ponaša. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading