LJUBAVNICA POGAZILA REČ DATU PORODICI: Ša izmolio Mionu za POMIRENJE, posle žurke završili u KREVETU!

Autor:

Zadruga

03.01.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper uspeo u svojoj nameri, mlada pevačica ponovo u njegovom zagrljaju!

LJUBAVNICA POGAZILA REČ DATU PORODICI: Ša izmolio Mionu za POMIRENJE, posle žurke završili u KREVETU!

Foto: E stockk

Miona i Ša

Iako je Miona Jovanović rekla Nenadu Aleksiću Ša da je pijana i da želi da obave ozbiljan razgovor ujutru, on je nastavio da joj prilazi tokom žurke. Ipak, ona nije želela da poklekne.

- Mi jesmo loši ovde, to mora da ti bude jasno, vidiš kako dominiraš na sceni i ne znam šta ti treba da ideš da lomiš staklo da se ponižavaš, pokaži mi prvo sam da možeš da izdržiš - rekla je Miona.

- Nas čeka zajednički posao napolju, znaš kakva nas budućnost čeka, ali ja bez ljubavi ne mogu da stvaram. Šta mogu da uradim sam? - dodao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša moli Mionu da se pomire

Vanja Živić je pokušala da smiri situaciju.

- Hajde, pokažite da možete bez ljubomore, da zamerate jedno drugom ko je koga pogledao, budite mirniji i videćete da će svako da vas podrži. Da li je tebi jasno da ako opet napraviš bar neki mali haos, da će te ona šutnuti? - obratila se Vanja Ša.

- Ja sam se digao otkako sam sa Mionom u vezi, kao iz pepela da sam ustao, imam ja neke stare traume. Naravno da znam da više nemam prava na greške i neka me šutne ako joj bar još jednom izdramim. Mi smo stvarno stali na noge i krenuli lepo, ajde da probamo ako zaserem a neću to uraditi neka me slobodno otkanta - govorio je reper.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona i Ša u krevetu

Iako je govorila da će razgovor obaviti ujutru, Miona se nakon žurke ušuškala kod Ša, što je on jedva dočekao. Počeo je da grli svoju ljubavnicu, da je mazi po kosi i ljubi, a ona je cvetala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jujuju

03.01.2024 13:10

Kako su roditelji ove Mione nerealni ljudi.Pa zar ne vide da je devojka psihopata i nesrećna.uvek im je drugi kriv za njihove promašaje.Sinoć joj ŠA nudi sve opcije , a ona bi da se J... ali da joj ne uđe.Mama ćerka je ista ti ne glumi !