ŠA UHVATIO PIJANU MIONU U "MAŠINU": Reper UCENIO odbeglu ljubavnicu, zbog njenog odgovora će POLUDETI!

Autor:

Zadruga

03.01.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša tražio od Mione da mu jasno kaže da li su u vezi!

ŠA UHVATIO PIJANU MIONU U "MAŠINU": Reper UCENIO odbeglu ljubavnicu, zbog njenog odgovora će POLUDETI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša i Miona

Takmičarka "Elite" Miona Jovanović se potpuno promenila prema Nenadu Aleksiću Ša otkad je imala razgovor sa roditeljima, koji su je žestoko iskritikovali zbog afere sa njom. Ša od tog trenutka pokušava da vrati odnos na staro, ali mu ne uspeva. Sinoć je tokom žurke ponovo poveo razgovor sa njom.

Miona mu je rekla da će razgovarati ujutru, kad se ona otrezni, a reper je počeo da je emotivno ucenjuje i "hvata u mašinu" da se pomire.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona i Ša razgovaraju o svom odnosu

- Ti meni ispiraš mozak lagano. Evo sad kad me ovako manipulišeš, ne želim ništa sa tobom - rekla je Miona.

- Ovo deluje kao da ja jurim za tobom, a ti me ponižavaš. P*šaš po meni, ja ne mogu da se družim sa tobom, nije mi jasno šta tražiš od mene? Sprdaš mi se sa mozgom, skloniću se od tebe ako mi kažeš to da uradim, nikoga na silu neću da teram na nešto što ne želi, samo progovori šta ćemo dalje - nadovezao se Ša.

- Sutra ujutru ćemo ustati rano, popiti kafu, pa kad budem trezna da jasnije možemo da porazgovaramo, sad nisam u stanju za priču - priznala je pevačica.

- Meni je jedini i osnovni razlog što sam ovde si ti, bez tebe ovde ne vidim boravak, dala si mi krila i vetar u leđa. Ja te molim sutra da imamo pravi razgovor i da mi kažeš na čemu si sa mnom. Nemamo sredinu u ovoj situaciji, ja ne vidim sredinu - poručio je reper svojoj ljubavnici.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona najavila Ša razgovor za ujutru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading