ŠA TREBA STRUČNU POMOĆ, SPREMAN JE ZA LEČENJE: Reper SPOPAO Mionu dok je spavala, koristi svaku priliku da je DOHVATI!

Autor:

Zadruga

02.01.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok ponašanje izazvalo burne komentare na društvenim mrežama!

ŠA TREBA STRUČNU POMOĆ, SPREMAN JE ZA LEČENJE: Reper SPOPAO Mionu dok je spavala, koristi svaku priliku da je DOHVATI!

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša sinoć je doživeo novi nervni slom zbog odnosa sa Mionom Jovanović, koji je poljuljan nakon posete njene porodice. Mionini najbliži zahtevali su da se ona skoli od Ša i okonča vezu sa njim, a kako ona ne zna kojka odluka je najbolja, odlučila je da sa njim bude korektna, ali da stavi pauzu na ljubav. 

Ša nije mogao da podnese što nije blizak sa Mionom, pa je tokom cele noći pravio dramu i haos i pretio kako će pobeći iz rijalitija "Elita". Oni su u jednom od razgvoora koje su obavili pokušavali da nađu zajednički jezik, a reper je plakao i objšavanjao da ne može da gleda njeno ponašanje koje je kao da je puštena s lanca, otkako nisu zajedno. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Nakon što su se spremili za spavanje Ša je odlučio da se uhvati za slamku spasa i u krevetu pokuša da se izbori za njenu pažnju. Naime, pošto i dalje spvaju zajedno Ša je pokušao da joj se približi, a iako mu je Miona okrenula leđa on je odlučio da prebaci ruku preko nje, kako bi bar u snu mogao da je grli. 

Ovaj potez naišao je na velike osude na društvenim mrežama, a fanovi rijalitija ga nisu uopšte štedeli, pa su komentari bili jako surovi. 

 - "Kuku, koliko se ovaj čovek blamira,  psihički je totalno otišao u tri lepe", "Ne mogu da verujem da lik od 40+ i dalje nije provalio da ovakvim ponašanjem neće zadržati nijednu devojku", "Ovom čoveku treba stručna pomoć", "Ovo nije naivino, čovek je za lečenje" - glasili su neki od komentara koji su se nizali ispod klipa na platfmormi YouTube. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snowball

02.01.2024 12:50

Svjestan da ne moze da pjeva da je u poznim godinama bez zanimanja i karijere zakacio se za Mionu da ga vuce kroz zivot i da je kontrolise kao u psiho filmovima.Njegovo ponasanje je bilo zastrasujuce.Mionini trebaju da potraze pomoc strucnih osoba da zastite kcer ,ne sluti na dobro ponasanje 43 covjeka