AU, ŠA, KAKAV BLAM! Miona postavila reperu "zamku", pa ga ismejala pred svima, reper želeo da propadne u zemlju od sramote!

Autor:

Zadruga

02.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je pokazala pravo lice Nenada Aleksića Ša, reper doživeo transfer blama.

AU, ŠA, KAKAV BLAM! Miona postavila reperu "zamku", pa ga ismejala pred svima, reper želeo da propadne u zemlju od sramote!

Foto: instagram.com/printscreen

Takmičar "EliteNenad Aleksić Ša sinoć je doživeo novi nervni slom zbog odnosa sa pevačicom Mionom Jovanović, koja je odlučila da se udalji od njega nakon što su je roditelji tokom posete žestoko iskritikovali.

U jednom trenutku Ša je počeo da se guši u suzama, a Žana Đorđević i Marko Đedović su ga tešili.

- Teško mi je, loše mi je, a neću da te opterećujem. Miona, loše mi je, ja neću da ti prilazim, ali ti se ponašaš kao da si puštena s lanca i kao da ti je svanulo otkako si me odvojila od sebe. Mene to boli. Ja ne mogu to da gledam, to previše slobodno ponašanje. Ja možda ne primećujem kad smo mi u odnosu, ali ti nikad ne bi tako đuskala da si sa mnom - govorio je Ša. 

Međutim, Ša je i danas nastavio po starom, pa je sve vreme ucenjivao Mionu da će zbog nje napustiti imanje u Šimanovcima, a Jovanovićeva je okrenula novi list.

Ona je odlučila da ga, ovoga puta, ne sprečava, već podrži u nameri da napusti rijaliti, što je njega ostavilo u šoku:

- Hajde, hoćeš da ideš? Idi slobodno - vikala je Miona, pa izazivala repera.

- Da li si sigurna? - upitao je Ša Mionu.

- Naravno. Evo vam, sada je Ša mogao da izađe kao gospodin, ali nije, samo pravi cirkus ispred kapije, eto vam koliko je ozbiljan - provocirala ga je Miona.

- Da li si realna? - bio je šokiran Ša.

Reper nije mogao da veruje da njegove ucene više ne prolaze i da je Miona spremna da ga pusti, pa se okrenuo i pošao za njom, a ostali ukućani su ga pratili u stopu i smejali se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stevan

02.01.2024 23:26

Kakvo glumatanje.