OBEZBEĐENJE UŠLO U ELITU ZBOG JANJUŠA I ANELI: Hitna reakcija produkcije nakon haosa (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

24.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok prizor na imanu u Šimanovcima iznenadio sve!

OBEZBEĐENJE UŠLO U ELITU ZBOG JANJUŠA I ANELI: Hitna reakcija produkcije nakon haosa (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što su proživeli emotivni brodolom na imanju u Šimanovcima, aktuelni učesnici rijaliti programa "Elita", Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš doživeli su šok kada je zbog njih u kuću Odabranih ušetalo obezbeđenje kako bi dostavili poklone.

Naime, rijaliti par doživeo je pravu senzaciju kada su primili neočekivan poklon od svojih vernih fanova. Povodom njihove mesečnice, njih dvoje su dobili dve prelepe torte na kojima su se nalazile njihove zajedničke fotografije.

Ovi slatki pokloni su izazvali pravu nevericu kod Aneli i Janjuša, dok su se divili originalnosti i pažnji koju su njihovi fanovi uložili u izbor poklona. Fotografije na tortama su bile pažljivo odabrane, a svaki detalj je bio precizno osmišljen kako bi se simbolizovala ljubav prema ovom poznatom paru.

Kada su ugledali ove neobične poklone, Aneli i Janjuš su ostali bez teksta, ali su brzo preplavljeni emocijama zahvalnosti prema svojim fanovima.

Podsećanja radi, tokom emisije "Gledanje snimaka", došlo je do žestokog sukoba između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, čija je veza na klimavim nogama.

Oni su nesigurni jedno u drugog, a sada se stanje pogoršalo, s obzirom da je Nenad Aleksić Ša otkrio da mu se Aneli nabacivala i da je izrazila želju da bude sa njim. Aneli se pravdala Janjušu i gledaocima, a Ša je obelodanio detalje njihovog razgovora, za koje Janjuš nije imao pojma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading