ŠTA JE SA LICEM SANDRE REŠIĆ? Ovakvu je nikad niko nije video, pojavila se ŠOK FOTKA!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka podelila sadržaj koji je sve njene pratioce ostavio u šoku.

ŠTA JE SA LICEM SANDRE REŠIĆ? Ovakvu je nikad niko nije video, pojavila se ŠOK FOTKA!

Foto: Republika TV

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić jako je aktivna na društvenim mrežama i svoje pratioce voli da svakog dana usreći, tako što sa njima podeli neku svoju fotografiju ili prizor iz svog privatnog života. 

Poslednja Sandrina objava iznenadila je sve njene fanove, jer u ovakvom izdanju nisu navikli da je viđaju. Naime, Sandra je podelila snimak sa svog TikTok profila, na kojem je imala filter koji joj je totalno promenio lični opis. Njene oči su bile tri puta veće, kao i usta. 

Ova objava nasmejala je sve njene pratioce, koji su u komentarima Sandri pohvalili što voli da se šali i objavljuje sadržaj na koji se mnoge poznate ličnosti ne bi usudile. 

Inače, ovo nije prvi put da Rešićeva napravi opuštu pometnju na društvenim mrežama i medijima koristeći ove filtere, pa je nedavno otkrila datum svog venčanja, upravo na taj način. Naime, Rešićeva je saznala da će se do kraja 2023. godine udati. Komentari su se nizali jedan za drugim, a Sandrina reakcija izazvala je dodatne ovacije. Pevačica se nakon što je otkrila da će se udati, uhvatila za glavu, gde se snimak i prekida. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić

BONSU VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading