KRISTIJAN PUCAO NA VOŽDOVAČKI KLAN: Golubović otkriva NAJMRAČNIJE detalje iz života, OVO javnost nije znala!

Autor:

Zabava

27.10.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović otkriva sve o susretu sa Voždovačkim klanom!

KRISTIJAN PUCAO NA VOŽDOVAČKI KLAN: Golubović otkriva NAJMRAČNIJE detalje iz života, OVO javnost nije znala!

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda je bivša žena Srđana Kačavende, koji je javnosti poznat kao jedan od preživelih dokumentarnog filma ,,Vidimo se u čitulji". On se tu pominje kao nekadašnji vođa Voždovačkog klana, a Kristijan Golubović sada priznaje da je sa njenim mužem imao direktan okršaj i da ona u rijalitiju ,,Elita" namerno mafija, jer je živela sa takvim tipom čoveka. 

Foto: ATA Images

Kristijan Golubović

 

- Milena je videla da to mafijašenje, loforeičnost, taj stil poluuličarke i žene mangurpa prolazi i da su se svi primili. Usadila im je u mozak da je ona neko bitan, da je ona opasan mafijaš i skupa osoba. nemaju dobro mišljenje cimeri o njoj, misle da laže, ali priklonilio su joj se, jer misle da je bitna. Koga ne možeš da pobediš, pridruži mu se. Vidi im se po faci da im je pun k*rac njenog pametovanja. Ona se ponaša kao mafijašica, jer je bila na ulici. Ona je živela sa mužićem koji je bio narkoboj iz Voždovačkog klana i koji je ,,zaklan kao svinja pred Božić". U principu imala je od koga da vidi i nauči neke stvari i sad ih prodaje običnim šalabajzerima u rijalitiju - govori Kristijan za Svet, pa dodaje šta je mislio pod tim ,,Zaklan kao svinja pred Božić":

- Poubijani su glavni članovi tog klana, više tu niko ni sa kim nije dobar i više ne postoje. ubijeni su glavni smradovi Goran Vuković, Žuća i Simenda, ta tri g**neta su otišla u kanalizaciju, a ovo resto se raspalo, eto tako mislim.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita 7

 

Na pitanje da li je on imao direktan susret sa Srđanom Kačavendom, Kristijan tvrdi:

- Jesam, sto puta sam pucao na njih. Policija kaže da sam ja stalno pucao na njih. Ja se ne sećam, a oni nemaju dokaze. Ja sam postao jako dementan, ne mogu da se setim. Kad držiš pištolj i pučaš, jak ti je presak u ušima i od tog straha čovek zaboravi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading