OD OVOGA NEMA DALJE! Car drži "lajv" u MORU dok Aleks se brčka u plićaku - svi ih NAPALI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.08.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari ne prestaju da šokiraju publiku!

OD OVOGA NEMA DALJE! Car drži "lajv" u MORU dok Aleks se brčka u plićaku - svi ih NAPALI! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Bivši zadrugar Filip Car postao je jedan od najaktivnijih rijaliti takmičara na društvenoj mreži TikTok. Iako je ranije pljuvao sve bivše zadrugare koji su koristili ovu mrežu, sada se skoro i ne skida sa nje, što mu mnogi zameraju.

Republika

Foto: Instagram.com

Car

Dokle ide njegovo korišćenje ove mreže, govori i činjenica da je Filip danas držao "lajv" iz mora, dok se pored njega brčkala Aleksandra Nikolić

- Već sam prešao u Crnu Goru, došli ovi dole da naplaćuju karte. Kao: "Nemaš pasoš", rekoh: "Ljudi, laganica" - govorio je Car na snimku koji je počeo da kruži na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks

Usledila je lavina kometara. "Glupson", "Koji morž", "Da li se on skida sa TikTok-a?", "Koji primitivizam", "Morao je malo i nju da smiri, i noćas sama bila do 2, mečevi i lista, a onda kafana sa Brunom i ekipom, šta će reći gifteri, zato malo mlada da zapliva", "Da li ovo snajka Aleks simulira plivanje u plićaku kao penzionerka iz Nemačke?", samo su neki od komentara ispod ove objave.

 

 

Inače, danas se za Republiku oglasio Kristijan Golubović, koji i dalje čeka da se Filip pojavi u Beogradu, kako bi se obračunao sa njim.

- Filip je miš, što se boji svih mačaka....i sada zamislite, da bi ispao mangup pred kamerama u Zadruzi, rekao je da dodjem na finale i da mu pušim ku*ac ? A ja kralj svih mačora, lav! I kako onda bez kaveza da dođe u Beograd? - rekao je Kristijan, pa dodao:

- On misli da bih ga ja tukao, a ja ga ne bih napao, prosto, njegov strah od mačaka je prevelik i smatra da nema šta da traži u Beogradu - objasnio je on.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATA Imges

Car i Kristijan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading