CAR PRETIO ADMINIMA FAN GRUPA: Aleks se pravila da ništa ne zna, usledilo RASKRINKAVANJE uživo na Pinku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.08.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adminka jedne od grupa se uključila uživo u program i raskrinkala Aleks i Cara!

CAR PRETIO ADMINIMA FAN GRUPA: Aleks se pravila da ništa ne zna, usledilo RASKRINKAVANJE uživo na Pinku! (VIDEO)

Foto: youtube.com/pink.rs

U emisiju "Narod pita" se nakon skandaloznog sukoba Aleksandre Nikolić i Ane Ćurčić uključila i gledateljka, koja je istakla da govori u ime admina mnogih fan grupa. Kako je Aleks prethodno prijavila Anu policiji zbog navodnih pretnji, gledateljke je želela da zna kako Nikolićeva gleda na pretnje koje je Filip Car uputio adminima grupa.

- Ja se neću predstaviti, zovem ispred mnogo ljudi, a to su admini na Instagramu. Zovem u ime mnogo ljudi, postavila bih pitanje za obe devojke, pozdraviću i Anu i Aleksandru. Da li se bar malo stidite onoga što smo gledali pre 15 minuta? - pitala je gledateljka.

- Ja da, za gospođu preko puta ne znam - rekla je Aleks.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić

- Ja ne, dosta sam ćutala, a nisam sve ni rekla, okolišam još uvek - istakla je Ana.

- Gledam jednu pobednicu i jednu ženu u zrelijim godinama, ovo je nedopustivo. Imam pitanje za Aleksandru, koje je tvoje zanimanje? - nastavila je gledateljka.

- Trenutno sam influenserka, od septembra pokrećem nešto, što je bih da otkrivam javno - istakla je Nikolićeva.

- Mi smo na TikTok-u gledali Filipa Cara kako ti uživo govori šta treba Ani da kažeš - ispričala je gledateljka.

- Da, rekao mi je da se ne svađam sa njom, da ne ulazim ni u kakve rasprave sa njom - odgovorila je Aleks.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić

- Da li ti imaš jednog prijatelja iz "Zadruge"? Nešto si ljuta na Anu - pitala je gledateljka.

- Imam, ali ne želim nikoga da izdvajam specijalno. Ne eksponiram svoj život toliko pred kamerama. Da, ljuta sam na ženu koja potencira da je žrtva nasilja, a onda je pozvala jednog čoveka, da kaže da dođe on ili pošalje svoje. Vi ne biste bili ljuti? Da li treba da se plašim za svoju bezbednost. Ja kao samostalna žena neću trpeti da me neko provocira ili preti, a naročito Ana Ćurčić - odgovorila je Nikolićeva.

- Mene tvoj ton sad plaši - rekla je gledateljka.

- Pa, plašite se, šta da vam kažem. Osudi ovo što je tvoja ljubimica sad uradila, osudi lažnu žrtvu nasilja! - odgovorila je Aleks.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić

U međuvremenu je došlo do haosa između Ane i Aleks, a onda je gledateljka nastavila.

- Ovako pitam Aleksandru, razumem strah, da se plašiš što ti Ana preti, mada to nismo čuli. A ja te pitam ispred svih admina, kome mi da se obratimo za pretnje njenog verenika, koji je rekao da ćemo da se razvlačimo po trgovima naših gradova, gde nam se mrtvi pominju. Kome mi da se obratimo? - pitala je gledateljka.

- Nisam to pratila, ali ako je tako nešto rekao, ja to ne podržavam - rekla je Aleks.

- Filip Car je pretio, pominjao mrtve, žive... Aleksandra, da li ti se taj admin obratio i pitao da li to možeš da se stopira, a ti si rekla: "Nemojte da mi pretite" - nastavila je gledateljka.

- Sad ćeš da čuješ šta sam napisala. Stigla mi je poruka sinoć: "Za ovo što Fikret priča, a ti podržavaš, videćete. Sad gledaj, ne zna on ko sam ja i šta sam". To je od jedne grupe, od jedne žene. Ja u tom trenutku nisam bila ni u kakvom kontaktu sa Filipom, blokirao me je svuda. Ja sam odgovorila: "Šta hoćeš od mene, šta ja imam sa tim što on priča?". Ona meni kaže: "Jesam ja tebe ikada dirala, sva g*vna tvoja sam pokrivala, najviše radi tvoje drugarice" - govorila je Nikolićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading