ALEKS VODILA CARA KOD HODŽE PRE RASKIDA: Bili u problemima do guše, starleta UGROZILA svoje zdravlje!

Autor:

Zadruga

07.08.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandrin prijatelj otkrio da se pobednica "Zadruge 6" teško nosi sa negativnim komentarima!

ALEKS VODILA CARA KOD HODŽE PRE RASKIDA: Bili u problemima do guše, starleta UGROZILA svoje zdravlje!

Foto: youtube.com/pink.rs

Vest o raskidu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara odjeknula je kao bomba, a kako "Scandal!" saznaje, pobednica "Zadruge 6" se svim silama trudila da zadrži vezu sa njim. Kako navode, čak su posetili i nekoliko hodža u Bosni i Hercegovini.

- Nije nikakva tajna da Aleks nije baš dobrodošla u Filipovu porodicu. Ona je ubeđena da je tu nečastivi umešao prste, pa zbog svega toga njena prijateljica ju je posavetovala da sa Filipom poseti i neke od najboljih hodža u Bosni. Ona je dobila brojeve telefona i adrese i njih dvoje uveliko iste posećuju. Znam da su bili kod jednog hodže koji je uradio zapis za Filipa, ali navodno iza njegove roditelje - navodi izvor gorepomenutog lista, pa dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Aleks i Car

- Zapis je zamotan u plavo platno i Filip ga nosi sa sobom. Uz to je dobio i neku vodu sa zapisom, sa kojom treba da se umiva nedelju dana i koja bi trebalo da mu skide crnu magiju, ukoliko mu je ista i bačena - završava izvor za "Scandal!".

Kako je Aleksandrin prijatelj otkrio za gorepomenuti list, Aleks nije zdravstveno jaka i na nju utiču negativni komentari na račun odnosa sa Filipom.

- Sve ovo pogađa oboje. Toliko neprijatelja niko do prethodnih učesnika nije imao. I oni koji im se predstavljaju kao prijatelji - to nisu! Bunare ih sa strane. To baš nije korektno. Pa nije Aleks jedina koja je pogrešila. Zar svi imaju pravo na popravni, a ona ga nema? Koga je to ona povredila? Kome je šta loše uradila? Ona je samo loša bila za sebe. Svoje zdravlje je ugrozila više puta. Da li treba da joj bude još gore? Da li treba da joj se vrate volesti da bi zlobnici bili zadovoljni? Može li malo da se mrzi biloi ko drugi osim Aleksandre? Pa ima mnogo gorih učesnika koji uživaju, a samo je ona na stubu srama. Pustite devojku da živi i da užiuva. Bori se za svoju vezu. Voli Cara, samo neka ih ostave na miru i sve će biti O. K. - navodi njen prijatelj za "Scandal!".

Republika

Foto: ATAImages

Aleks i Car

Kako se dalje piše, Aleks je navodno od hodže tražila da za Filipove roditelje napravi neki zapis, koji bi navodno uspeo da je bar na neki način opravda i da pokuša da dokaže da nije tako loša devojka kakvom je smatraju. Ovo nisu jedini problemi koje su imali. Dalje se navodi da su Aleks i Car bili u finansijskim problemima, da su dosta novca potrošili, kao i da od podrške pokušavaju da izmame novac, što im i polazi za rukom. Plan je bio da kupe stan i da se skuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Ahmed

07.08.2023 10:37

A znaci bili kod Karamujica. Mora Filip da postane Fikret , a Aljeks bi onda morala da stavi maramu i bude recimo Fatima. E tako ce ti hodzini zapisi da djeluju

Miki

07.08.2023 10:41

Opet se Car kreca Dejanovim putevima. Ko zna mozda i do famozne Jovane nabasa

Zijad

07.08.2023 10:47

Evo i ja cu ih poselamiti

Miloš

07.08.2023 11:18

@Zijad - Ma ćuti ti bruko srpskog roda. Odi tamo u taj Šepak ili kako se već zove i poslami baba Husu. Dalila je spremna da te ponovo prihvati, a babo je ponosan na tebe jer propagiraš islam po celom svetu. Beži bruko jedna.