ALEKS KREĆE ZA CRIKVENICU DA VRATI CARA: Pred gostovanje na Pinku donela ŠOK ODLUKU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.08.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić ne bira sredstva da vrati Filipa Cara!

ALEKS KREĆE ZA CRIKVENICU DA VRATI CARA: Pred gostovanje na Pinku donela ŠOK ODLUKU! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i dalje ne dolazi sebi od raskida sa bivšim verenikom Filipom Carem. Kako je juče otkrila, on je sa njom raskinuo preko poruka i ona raskid nije prihvatila, sve dok joj iste stvari ne bude rekao u oči.

Nikolićeva je održala novi "lajv", gde je otkrila da je spremna da ode u Crkivenicu, kako bi sa Carem rešila stvari.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

- Razlog je takva budalaština, to je tako strašno. Da li se jedna veridba tako prekida? Ja ne znam... Ja i zovem i pričam, hoću da porazgovaram, otići ću tamo, pa... Šta bude nek bude. Naravno, kad završim obaveze za par dana, jer ne mogu sada da odem iz nekih razloga - rekla je Aleks, pa dodala:

- Ja smatram da sam ja neko ko tek treba da radi na sebi i svojoj karijeri, ja sam pobednica, neke stvari mi zaista ne priliče. To je to. Moram nešto da pročitam, nešto mi je Darkić poslao - otkrila je Nikolićeva tokom svog "lajva".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Inače, Car nakon raskida sa Aleks objavio novu fotografiju sa Anđelom Đuričić, gde se vidi kako uživaju u romantičnoj večeri, nakon što je ona obavila intervju sa njim. Mnogi su zaključili da Car ovako provocira Aleks, kako je kao jedan od razloga za raskid sa Nikolićevom naveo i svoju sumnju da se između nje i Zvezdana Slavnića nešto dešava.

Naime, Aleks se nakon zajedničkog putovanja iz Pariza vratila za Beograd, dok je Car otišao u Crikivenicu, a njemo je postalo sumnjivo to što danima ne dolazi kod njega, već vreme provodi sa Anom Spasojević, koja je nedavno preko društvene mreže TikTok obnovila kontakt sa Slavnićem.

Inače, Aleks će večeras sa Anom Ćurčić gostovati u emisiji "Narod pita".

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela i Car u Crikvenici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Osman

07.08.2023 12:12

Ma sta mislis kad Bujka pobesni Niko na put ne sme da joj stane Ni Carevi toga nisu svesni Gazdarica ce da im postane Preko mreza svima se obraca Hoce Caru da bude sto blize I nikakav raskid ne prihvaca U Dramalja selo odmah stize Da razresi nesporazum mali To je samo na brzinu htela Ko sibica ona se upali Pa za Dramalj selo poletela

Boško

07.08.2023 12:17

A možda bi ipak bilo dobro da je neko preporuči za Lazu

Ne mož to tako

07.08.2023 12:28

Ih bok te tvoj, ta mani me se ta zdravo sam bolesna. Zar ne vidiš da me ovaj kvarnjak stalno nešto muči i razvlači od Beogrda do Crikvenice, pa sad još i hoće da prekine veridbu. Ta di to ima još? Evo idem iz ovi stopa, ma ima da mu počupam i ono malo kose što ima, ali ne mož to tako da znaš. Sve ću mu kasti pa ima da se puši kad mu još i uši izvučem da budu ko u Gašpareva magarca.