ŠOK ZA NOVU VODITELJKU ZADRUGE: Miljana i Bebica zaratili na Pinku nakon propale veridbe!

Autor:

Zadruga

06.08.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana se uključila uživo u program, a onda se oglasio i Bebica!

ŠOK ZA NOVU VODITELJKU ZADRUGE: Miljana i Bebica zaratili na Pinku nakon propale veridbe!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je Republika sinoć prva pisala, bivši zadrugari Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su raskinuli svoju veridbu. Miljana se oglasila za naš portal, a odmah nakon toga uključila uživo u emisiju "Narod pita", gde je voditeljki Ani Radulović otvorila dušu. Ana je sinoć prvi put vodila emisiju "Narod pita" u ovoj sezoni.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Radulović

- Bebica je izašao iz prihvatilišta pre tri dana. Moj dom i moja porodica smo mu bili prihvatilište dok je bio na ulici, tj. u nekom stanu koji mu je plaćala majka. Majci je bilo žao da živi u prihvatilištu duže od 2 godine, pa su se smilovali da ga vrate kući i Lesi se vratio kući kao krivac. Napokon smo u manjem broju, pa se malo lakše diše. Ipak, ja sam imala teret da prihvatim nekog koga je odbacila porodica. Plaši me što se osećam ovoliko dobro, kao da sam skinula okove sa sebe. Bila sam sa njim da ne sekiram majku, jer moji ne podnose Zolu... A ne podnosim ga ni ja - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Marković

Marko Marković, koji je bio gost u emisiji, pročitao je poruku koja je stigla od Bebice.

- Evo, kaže mi Bebica da pozdravim prihvatilište, javio mi se i rekao da pozdravlja prihvatilište - rekao je Marković.

- Ovaj maleni izgleda hoće u rijaliti, ali njegova mračnoća i njegova mutavost me je činila nervoznom. On i ja dva smo sveta različita. U moj svet se nije uklapao. Ljudi mi kažu da nismo bili lep par i nije išao uz mene. Gušio je moju energiju. Izgleda da će svakoj sreći presuditi neko treći, bar u mom slučaju - odgovorila je Kulićeva.

Republika

Foto: ATA Images

Zola, Miljana i Bebica

- Ko je presudio u tvom slučaju? - upitala je voditeljka.

- Pa Zola. Bebica nije ni lepotan, ni komentator da uđe u "Zadrugu 7 - Elitu", niti bih ga fermala tamo, ne postoji čovek za mene od večeras, kada sam videla da je objavio "sve 4 u vis" - poručila je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ime

06.08.2023 09:57

Nova Miljanina balalajka a sve da bi je pozvali u rijaliti. Ovo je tek početak, biti će još "dubokoumnih razmišlanja", planova, kajanja, obećanja... kao šta smo gledali i slušali svakog leta od Miljane. I, onda za mesec- dva, kreću Miljanine kreacije u Zolinoj režiji. Marija, čuvaj dete i nek ti je bog u pomoći da sve izdržiš i gledaš ponovo. Istina je i da rijaliti bez Miljane i njenih "kreacija", odluka i postupaka nije toliko interesantan, umaraju gledaoce Mićine psovke i svađe koje se ponavljaju godinama, zamorno je i "pametovanje" Ivana Marinkovića ili Miljana Vračevića, Matoriine seksualne maštarije su konačno dobile partnera ali, Miljana je uvek zanimljiva.