NOVE ŠOK PREPISKE O TRUDNOĆI INE RAJZINGER: Slagala čitavu naciju da bi Zoli uvalila dete, isplivale PORUKE - CRNO NA BELO! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

04.08.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale prepiske koje su šokirale naciju!

NOVE ŠOK PREPISKE O TRUDNOĆI INE RAJZINGER: Slagala čitavu naciju da bi Zoli uvalila dete, isplivale PORUKE - CRNO NA BELO! (GALERIJA)

Foto: ATAImages, Instagram.com/reisingeriina

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Kristina Ina Rajzinger, aktuelna je tema domaćih medija, nakon informacije o iznenadnom porođaju. Ina je, navodno, zatrudnela u rijalitiju, kada je imala odnose sa Lazarom Čolićem Zolom, a trudnoću je krila do samog porođaja.

Međutim, nakon što je iznela tvrdnje da je beba Zolina, sada su se na jednoj Instagram stranici pojavile prepiske, sa navodno njenom drugaricom, koja tvrdi da se Ina još uvek nije ni porodila, te da je u trećem mesecu trudnoće, a da dete uopšte nije Čolićevo. 

Kako možete videti u galeriji koja se nalazi iznad ovog teksta, Inina drugarica tvrdi da je starleta tek u trećem mesecu trudnoće, te da se još uvek nije ni porodila, kako ona tvrdi. 

- Trudna je, ali tek 3 mesec, tako nešto, koga laže, šta pričaš? Ne, nije njeno, ne znam, ali nije njeno - piše u porukama, sa navodnom Ininom drugaricom na Instagram profilu.

Foto: Instagram.com/reisingeriina

Ina Rajzinger Instagram

 

 

Još uvek nije poznato da li je ovo validna prepiska, budući da se i u komentarima danima unazad spekuliše da je sve ovo marketinški trik. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading