INA RAJZINGER KONAČNO OBELODANILA DOKAZ O TRUDNOĆI: Bivša zadrugarka zapušila usta Zoli, čeka se njegov potez! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.08.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola javno je tražio od Ine dokaz, a ona mu je odgovorila ovako!

INA RAJZINGER KONAČNO OBELODANILA DOKAZ O TRUDNOĆI: Bivša zadrugarka zapušila usta Zoli, čeka se njegov potez! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram/Printscreen, shutterstock

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga"Kristina Ina Rajzinger, aktuelna je tema domaćih medija, nakon informacije o iznenadnom porođaju. Ina je, navodno, zatrudnela u rijalitiju, kada je imala odnose sa Lazarom Čolićem Zolom, a trudnoću je krila do samog porođaja.

Neprestano se nagađa da li je Ina zaista postala majka ili je sve samo predstava za javnost, a ona je sada objavila fotografiju, koja otkriva kompletnu istinu.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram.com/reisingeriina

 

Naime, Ina se oglasila i podelila selfi, na kom se i dalje nazire stomačić nakon porođaja, pa se može zaključiti da Ina ipak jeste bila trudna. Bivša zadrugarka se ni dan-danas nije oglašavala na ovu temu, a Zola je uporan da dođe do nje i sazna istinu, pa preuzme odgovornost.

- Mama - napisala je Ina u opisu fotografije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

- Angažovaću ljude, treba da idem u Beč, da angažujem advokate! Idem do te mere, da dobijem napismeno, da je sve laž bila, da ne može danas sutra reći neko... Ja znam da je laž, izmišljostina! Ne želim sutra ni na ulici da mi neko kaže: "Šta ti, Zola, pričaš?" - rekao je Zola u emisiji "Narod pita".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading