EVO ZAŠTO JE INA KRILA TRUDNOĆU OD ZOLE: Osvanuo ključan dokaz! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

20.07.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se DNK analiza!

EVO ZAŠTO JE INA KRILA TRUDNOĆU OD ZOLE: Osvanuo ključan dokaz! (VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram/Printscreen, shutterstock

U novom izdanju emisije "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić ugostila je bivše učesnike rijalitija "Zadruga", među kojima su bili Jelena Golubović i Adam Đogani, a kontroverzna rediteljka je ovom prilikom otkrila nove detalje u vezi misteriozne trudonoće Kristine Ine Rajzinger i očinstva Lazara Čolića Zole.

- Jelena, šta ti je rekla Ina za dete - postavila je Ivana pitanje.

Rekla mi je da je trudna sa Zolom i da ona hoće prva da mu kaže. On je rekao u rijalitiju da neće da beži od očinstva, a logično je da on traži potvrdu i DNK. Devojka ima 18 godina, sazna se za dan ili dva, ali treba da porazgovaraju i da se uradi DNK. Ona bi mu je bila privržena, kućni je tip i mogao bi da Zola živi život koji je navikao - govorila je Jelena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović Narod pita

- Porodila se? Gde joj je stomak bio - upitao je Đogani.

Video se, zato sam rekla da ustane u superfinalu. Ona je rekla da se samo ugojila i da nije htela da ustane, a svi bi bilo jasnije samo da je ustala. Možda se povukla zbog Slađe - istakla je Golubovićeva.

Gledaoci su pravili retrospektivu, termini se podudaraju, Zolina podrška se dopisivala sa Inom i rekla da je ona iskazala strah od Miljane. Da li se zato povukla - upitala je voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović Narod pita

- Da. Zola je u finalu bio sa Slađom, a ja sam rekla da kaže na vreme, dok se emocija prema Slađi nije produbila. Nju je bio strah, ja sam stvarno osetila da joj nije svejedno. Ona je mlađa 12 godina od Slađe, 10 od Miljane, koje su mnogo prošle. Ja sam Zoli rekla da mu Miljana ne treba. Uz nju ide cela familija, to nikome ne bih poželela. Uz nju ide Marija, sestre i ceo paket, pa bi bio oženjen za celu familiju. Ja mislim da Zoli stvarno to ne treba, pre mu treba devojka kao Ina koja će da ga čeka, bude uz njegovu majku i rodi još mnogo dece. Svaki muškarac to doživi na specifičan način, možda je Ina trebala da ima drugačiji pristup. Ona trudna nije mogla da putuje, a verovatno se plašila da će on da je odbije da dođe - objašnjavala je Jelena u emisiji.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen

Zola i Ina Rajzinger

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading