PRESEKAO: Car se ženi Aleksandrom! Traži blagoslov od oca i majke!

Autor:

Zadruga

19.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićka je prva devojka koju će odvesti u Crikvenicu!

PRESEKAO: Car se ženi Aleksandrom! Traži blagoslov od oca i majke!

Foto: ST/N.MUTIĆ, E-stock

Osvedočeni ženskaroš Filip Car rešio je da svije gnezdo sa Aleksandrom Nikolić i da ona bude prva devojka koju će odvesti svojima u Crikvenicu da bi mu roditelji dali blagoslov da može mirne duše da se oženi njome.

Republika

Foto: Printscreen

Filip Car prvi put ozbiljno priča o nekoj devojci

Naime, iako je u "Zadrugu 6" uleteo u svom stilu, kao mačo zavodnik, sada je priznao da je omekšao i da gaji ozbiljne emocije prema zadrugarki, u koju se još u "Zadruzi 4" prvi put i zaljubio. On je tražio da se obrati porodici kod statue Džastina Bibera da bi ih pripremio za ono što mu se već neko vreme mota po glavi - da se već jednom skrasi.

- Džastine, prvo imam veliki pozdrav za porodicu i prijatelje, nadam se da je sve u redu... Najbitnije mi je da ste sa zdravljem u redu, da se ne sekirate, da ćete Božić dočekati zajedno - započeo je Filip, a onda počeo ozbiljnije da priča:
- Iduće godine se nadam da ću biti s vama.

Foto: St/N. Pančić, E-stock

Filip Car priznaje da se zatreskao u Aleksandru Nikolić

Car je onda uveo u priču i najboljeg prijatelja koji je u kontaktu s njegovom familijom.

- Bruno, molim te, pazi na staroga, cimni ga koji put, znam da se čujete svakodnevno. Neka tata što manje puši cigara, neka mene gleda non-stop. Neka smanji te cigare - pravio je i dalje uvertiru Hrvat, a onda je prevalio preko usta:
- Neke nepredviđene stvari su mi se desile. Sam sam sebe iznenadio, imam osećaj kao da sam je prvi put video i upoznao. Znali ste moj plan da nisam hteo da se zaljubim, ali lepo mi je, imam osećaj kao da je prvi put. Čuvaj mamu i tatu, puno tatu pozdravi!
Inače, koliko Car ozbiljno govori kada je reč o Aleksandri, govori i način na koji o njoj govori tokom obraćanja porodici, dok je prošle godine u razgovoru s ocem o Dalili pričao kao o prolaznoj avanturi, što se, na kraju, ispostavilo i da jeste, dok ga je otac savetovao da se s njom zabavi koliko može ako mu je toliko dobra u seksu.

Balavio sam na Sandrine slike,

imali bismo seks da smo se videli

 

Foto: ATA Images

Sandra Rešić u Zadrugoviziji otkrila da je bila u kontaktu s Carem

Iako ima ozbiljne namere s bivšom devojkom Dejana Dragojevića, Aleks mu je izljubomorisala kada je, nakon Zadrugovizije, shvatila da se muvao i sa Dejanovom "sudbinskom lisicom" Sandrom Rešić.

- Moram da ti priznam nešto. Što je malo, onako, malo previše. Ti si pre toga rekao ono za ovu od juče. Neću, ima da joj kažem. Znaš na koga mislim. Prokomentarisao si je, pa si dobacio Matoroj - zamuckivala je Aleks, a Car se pravio mrtav pošto je Matoroj priznao da je balavio nad Sandrinim slikama i da se čuo s njom, a da do nečeg nije došlo samo iz razloga što se nisu sreli: 
- Trebalo je da se vidimo, a na kraju nismo. Znaš kad je ona mene pitala za broj telefona, ja sam se nećkao, a onda sam odjednom počeo da je gledam, posećujem profil. Znaš kakav gulaš sam napravio od svog života. Teško je s njom. Da smo se našli, napao bih je, ne bi ostalo na ovom. Još razmišljam da li je neko skapirao?!

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading