OVO SU REAKCIJE IZ CRIKVENICE! Oglasio se najbolji drug Filipa Cara, pa rekao šta misli o njegovoj vezi sa Aleks Nikolić: "Ko zna sa kim će on još biti"

Autor:

Zadruga

14.12.2022

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruno Uremović otkrio je šta misli o vezi Aleksandre Nikolić i Filipa Cara

OVO SU REAKCIJE IZ CRIKVENICE! Oglasio se najbolji drug Filipa Cara, pa rekao šta misli o njegovoj vezi sa Aleks Nikolić: "Ko zna sa kim će on još biti"

Foto: zadruga printscreen

Nakon pomirenja Filipa Cara sa nekadašnjom devojkom Aleksandrom Nikolić, oglasio se njegov najbolji prijatelj iz Crikvenice Bruno Uremović, pa otkrio šta misli nakon žestoke vrele akcije pomirenja koji je gledao milionski auditorijum "Zadruge 6". 

Bruno Uremović, Filipov prijatelj, oglasio se i otkrio da je oduševljen njegovim ponašanjem, te da ga apsolutno podržava.

-Najbolji je do sada! Neka radi šta mu godi! Odličan je, po mom mišljenju. Sprda se, zaj*bava, nije nervozan... Doduše, uvek ima nekih sitnih nerviranja, ali kada nisu prevelika kao ranije, onda je sve top - rekao je Bruno za Pink.rs.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/youtube.com/printscreen/Zadruga Official

Bruno Uremović

Aleksandra je, inače, sinoć tokom žurke javno izrazila želju da upozna Filipovog najboljeg prijatelja.

- Video sam to. Dobro, ko zna sa kim će još Filip tu biti, to se nikad ne zna (smeh) - u svom stilu prokomentarisao je Bruno.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Podsetimo, Aleksandra Nikolić i Filip Car prvi put su bili zajedno u četvrtoj sezoni "Zadruge", kada su slagali kao "rogovi u vreći", što pretenduju da preslikaju i na trenutni odnos u "šestici", jer zavodnik iz Crikvenice ne prestaje da žanglira između Milice Veselinović i nje. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading