OVO NEMA NI NA FILMU: Nikolićka otkrila plan i zgrozila javnost: Dejan mi je platio da budem s njim, zato ga nisam ni prevarila s Carem!

Autor:

Zadruga

09.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan je znao da će do ovoga da dođe kad Nikolićka uđe u rijaliti.

OVO NEMA NI NA FILMU: Nikolićka otkrila plan i zgrozila javnost: Dejan mi je platio da budem s njim, zato ga nisam ni prevarila s Carem!

Foto: E-stock, Nikola Mutic,

Aleksandra, Filip i Car

Zadrugarka Aleksandra Nikolić prevarila je dečka Dejana Dragojevića s Filipom Carem čim je kročio na imanje u Šimanovcima, a sad je rekla da tehnički ništa nije zgrešila jer je sve bio deo plana!
Naime, Nikolićka tvrdi da joj je Dejan platio da mu glumi devojku posle haosa koji se desio s Dalilom Dragojević, pa je zbog toga ne grize savest jer je s Filipom imala seks pred kamerama.


- Došla sam do ivice pucanja i više ne mogu da glumatam. Ovo s Filipom nije prevara iz prostog razloga što je sve izrežirano. Prava istina je zapravo da smo Dejan i ja imali dogovor napolju. Plan je bio sve vreme da mu glumim devojku, da glumimo da se volimo i da sve izgleda kao da smo srećni u vezi. To nije bilo teško jer smo mogli da švrljamo sa strane, a da to niko ne primeti. Na javnim mestima smo se pojavljivali zajedno, a privatno je svako radio šta je hteo. Nije bilo nikakvih zabrana - otkriva Aleks i objašnjava da je za ovo od Dejana dobila skoro 10.000 evra:

Foto: ATA Images, Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić kaže da je Dejan očekivao da će se ovo desiti 


- Dejan je meni prvo dao 5.000 evra, a ostatak sam potrošila tako što sam kupovala stvari i sređivala porodičnu kuću. Niko nije imao pojma da je sve nameštaljka jer smo dobro glumili. Oboje smo od ovog dogovora imali koristi, ja samo više ne mogu da ćutim. Ovo s Carem zapravo nije prevara Dejana jer mi nikad i nismo bili zajedno.


Nikolićka je potom otkrila da Dragojević nije loše zbog njene prevare, već zato što ga i danas boli to što ga je Dalila prevarila.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić kaže da je dogovor bio da svi misle da su stvarno zajedno

 


- Dejan je znao da će do ovoga da dođe. Znao je da će meni trebati neko u rijalitiju, ali verovatno nije imao pojma da ću baš s Carem da se zbližim. Ono što niko ne zna jeste da on i dalje pati za Dalilom. Nije on na lekovima zbog mene, još nije svario to što više nisu zajedno. I dalje je voli. Ipak je to bila veza, brak, nešto što su gradili zajedno. On je bio spreman da joj sve oprosti, ali ona je ta koja je nastavila dalje. I dalje boluje, zbog toga ima napade panike i depresiju. Pretpostavljam da je napolju dobro uprkos tome što sam ga navodno prevarila, a zapravo se i ne potresa. Njegov pravi problem je Dalila, ne ja. Mislim da će još dosta da prođe dok je zaboravi - objasnila je Aleks.

Foto: Instagram printsceen

Aleksandra Nikolić kaže da Dejan i dalje pati za Dalilom Dragojević

 

Maja: Kad mi treba seks, zovem Brendona


Marinkovićka je nedavno šokirala javnost izjavom da je u spoljnom svetu nekoliko puta bila intimna s Brendonom Radonićem, s kojim se inače druži.


- Kad mi treba seks, ja pozovem Brendona i stvar je rešena. Nema šta da se foliram, to je tačno. Ovo može jedino da šokira mog oca Takija jer on misli da smo Brendon i ja drugari - objasnila je starleta.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Nikolić konstanto ulazi u rat sa Filipom Carem u rijalitiju

 

Car: Pre bih legao na Lešće nego kod Maje u krevet


Bivši dečko Maje Marinković Filip Car posvađao se sa starletom jer se na kvarno podsmevala njegovom odnosu s Aleksandrom Nikolić. On je tad objasnio da je sve produkt Majine ljubomore jer ne može da ga ima i u ovoj sezoni, pa je objasnio da bi pre da ga sahrane, nego da s njom spava.


- Pre bih otišao na Lešće nego kod Maje u krevet. Ona provocira na kvarno i kad Bilal nije pored nje. Ja sve vidim, samo ne padam na provokacije. Dovoljno dobro se poznajemo da znam kad koristi taktike, kad ne - objasnio je Car, a Marinkovićka se smejala i pričala da to nema veze s istinom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zokara

09.12.2022 22:22

Ova Aleksandra laže neviđeno,zlo

Anja

10.12.2022 15:19

Ako je istina ovo šta piše da je izjavila Aleksandra i da je plaćena da glumi devojku Dejanu,onda su njih dvoje (uključujući i idejnog tvorca,režisera,scenaristu i ostale glumce u ovoj lakrdiji ), onda je sve ovo strašno. Aleks je kao plaćena za usluge, Dejan je manipulator kojeg je "usavršila" vrsna manipulatorka, ostali "saigrači" pokvareni do srži svog bića. Kako takvi ljudi mogu biti nekome prijatelji, oni će uvek izdati i najrođenije a prijatelji im služe samo dok imaju interes?! Da li je Dejan uopšte bolestan ili je i to gluma kao i ova veza sa Aleks? Budale opet ispali fanatici koji kupuju dronove, plaćaju letovanja, kupuju odeću i kamere, šalju novac...E, pa neka su budale koje su izigrane i neka se sad nastave svađati ko laže! A režiser i ostali se sad smeju ali,život uvek vrati, nekad nagradi za dobro delo a ponekad i kazni loša dela. Sve po zasluzi, kažu.