PAO POLJUBAC ALEKS I CARA: Filip dohvatio bivšu devojku Dejana Dragojevića, ona ne skida osmeh sa lica - sve pršti od strasti (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Filip Car su sve prisniji, a samo se čeka momenat kada će ozvaničiti vezu.

PAO POLJUBAC ALEKS I CARA: Filip dohvatio bivšu devojku Dejana Dragojevića, ona ne skida osmeh sa lica - sve pršti od strasti (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić nedavno je javno ostavljena od strane sada već bivšeg dečka, Dejana Dragojevića, međutim, iako ne zna šta se dešava van "Zadruge", Aleks se nakon flerta sa Zvezdanom Slavnićem upustila u priču sa Filipom Carem.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić i FIlip Car Zadruga 6

Odmah po njegovom ulasku, Nikolićeva se okopila na svoju nekadašnju ljubav. Da varnice i dalje postoje između njih, pokazali su i sinoć tokom žurke, kada su se sve vreme gledali, domunđavali i dodirivali, misleći da to niko ne primećuje. Nakon što su se malo opustili, rešili su da više ne prikrivaju prisnost, te je Car u jednom trenutku poljubio Aleks.

- Gde ćeš posle tuširanja? - pitao je Filip.

- U izolaciju - rekla je Aleks kratko, a on ju je poljubio u obraz, na šta ga je ona samo pogledala i nasmešila se.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić i FIlip Car poljubac Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Željko

07.12.2022 10:38

Niko nije hteo sa njom dok nije ušao Car.

Vojvotkinja Tolstoj

20.12.2022 19:02

Definitivno, najgora od svih, nije me intuicija prošle godine prevarila, kada su svi navijali za nju! Histerisala je IZ ČISTA MIRA Dejanu, pored svih njegovih problema, da "brine" o njenoj kosi (to je zahtevala). Pa ko ti je kriv kad imaš lošu kosu i ružna si!! Navijala sam da Dejan bude sa Rešičkom iako je (malo) starija, (obrazovana, čista, vredna, lepo peva-zarađuje), ILI DA BUDE SAM, a ne ove sa šifrom Bujanovca. I Kristijan je bio za nju premija, sa kakvim sve opasnim momcima nije imala kombinaciju. I svašta ona zna o njima!!!