ŠTA SI RADILA U MARBELJI I ŠVAJCARSKOJ? ŠOK detalji prošlosti Aleksandre Nikolić, zadrugarka priznala: "Nije me sramota što sam nemoralna!" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.12.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić neko je ko svoju prošlost nikada nije skrivala

ŠTA SI RADILA U MARBELJI I ŠVAJCARSKOJ? ŠOK detalji prošlosti Aleksandre Nikolić, zadrugarka priznala: "Nije me sramota što sam nemoralna!" (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Prilikom "Igre istine" u rijaliti programu "Zadruga" Nenad Aleksić Ša postavio je pitanje Aleksandri Nikolić, prilikom čega je Nikolićeva pokušala da ponizi Predraga Lazića Pecu.

- Sinoć se pokazalo da narod vidi neke emocije između Filipa i tebe. Neca i Peca su govorili da emocije nisu primetne. Da li misliš da ste pobedom dokazali da su pogrešili, ili su sujetni zbog vas? - upitao je Ša.

Republika

Foto: zadruga printscreen

 

- Moram da se nadovežem. Narod je prepoznao neku harizmu među njima. Car i Aleks nisu bezgrešni, načinili su preljubu, to je činjenica. Jedino što me kopka je to što su ljudi koje ne podnosim uvek visokoplasirabni. Nije to sujeta, nego se zapitam, ukoliko za sebe mislim da sam dobar, kakvi li su onda oni? Šta narod vrednuje? - upitao je Miki.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali su Neca i Peca istrajni u komentarisanju vas, je l' to sujeta. Primetio sam da ste Car i ti u grču, možete li da mi kažete šta je razlog toga - upitao je Ša.

- Više se neću nikome pravdati, jer me ničega nije sramota. Nije moralno, ali to sam ja. Sama biram koga ću voleti. Mislim da je moralnije to što sam priznala da sam se zaljubila, nego sam sam pretljala i muljala. Peća i Neca su napaćene duše. Nije im bilo lako dok su po Nemačkoj ležali na dušecima - kazala je Aleks.

- Ti si se smucala po Švajcarkoj, to je prava sramota. Ajde, reci šta jedna smerna Aleksandra ima da kaže jednom bednom Neci i još jadnijem Peci. Ispičaj šta si radila u Marbelji? Mi jesmo imali teško odrastanje, ali nismo to izneli dok Milan nije rekao. Ti si neko ko pravi žrtvu od sebe - kazao je Neca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlasta

19.12.2022 08:40

Nije je sramota što je nemoralna. A mama Slovenka i dalje brani neodbranjivo.