ŽIVA ISTINA: Nema te klase koja je ravna Đokoviću, BIĆE ŠAMPION REKORDA!

Autor:

Sport

26.02.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski broj 1 sjajno je startovao 2021. osvojivši Australijan open, ali je to samo jedan u moru uspeha najboljeg tenisera današnjice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolekcija rekorda samo raste, a ako ovako nastavi, Nole bi mogao da bude apsolutni šampion rekorda u belom sportu!

Toga je svestan i nekadašnji teniser, a sada stručnjak za beli sport na "Skaj sportsu", Patrik Kinen.

Đoković će pauzirati pred nastavak potere za svim mogućim teniskim rekordima zbog povrede abdomena, ali je sve više znanih i neznanih stručnjaka veruje da ta pauza neće ugroziti pohod Srbina na vrh večne liste po broju osvojenih grend slem titula na kome zasad sede Rodžer Fededer i Rafael Nadal koji imaju po 20 pehara, među kojima je i Kinen.

- Mnogo toga nagoveštava da će Novak na kraju prestići Federera i Nadala i postati šampion rekorda. Australijan open mi je još jednom jasno dao do znanja - Đoković je liga za sebe, posebno mentalno. Sve više 'ulazi' u glave protivnika. Zbog njegove neverovatne sposobnosti da se sjajno vrati u igru i da odigra besprekorno u odlučujućim trenucima, nabija ogroman pritisak rivalima da pokušaju nešto posebno - ističe stručnjak "Skaj sportsa".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ljubavna afera između Đokovića i trofeja ,s verom u boga, nastaviće se na Rolan Garosu, ako Nadal uspe da se umeša

Nemac smatra da bi Đoković do kraja godine trebalo da osvoji bar još dva grend slem turnira, čime bi bio na dobrom putu ka epitetu najboljeg ikada.

- Najveći favorit na Rolan Garosu je Rafael Nadal, kao uvek, ali na Vimbldonu i US openu to mora da bude Novak. Nema šta, Novak će sigurno biti šampion rekorda, samo je pitanje vremena - zaključio je Patrik Kinen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading