SVI SU BOLJI OD ĐOKOVIĆA, A ON - NAJBOLJI: Ne prestaju napadi na Noleta, sada je i ČOVEK KOJI NIJE IGRAO GODINU I PO DANA "JAČI OD NJEGA"!

Autor:

Sport

25.02.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakakve gluposti pričaju oni koji odbijaju da se povinuju veličini Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zvuči nerealno, ali neki veruju da Federer posle godinu i po dana pauze može da osvoji Vimbldon!

Iluziju da Novak Đoković nije najbolji teniser današnjice, a možda i svih vremena, vredno gaje njegovi "hejteri" širom planete.

Osporavaju Srbina na svakom ćošku, umanjuju svaki njegov uspeh, ali ih on redovno nagrađuje - osmesima i trofejima!

Hajnc Ginthart, nekadašnji teniser i teniski trener, siguran je da njegov zemljak Rodžer Federer (39) može da se vrati u svetski vrh, gde, možete li zamisliti, ne vidi Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Možda nije igrao godinu i po dana, ali Švajcarac uvek važi za veliku pretnju

On iskusnog Švajcarca vidi čak i kao osvajača ovogodišnjeg Vimbldona, iako Federer više od godinu dana nije igrao.

Teniski svet protutnjao je pored legendarnog Švajcarca, sada su pozicije iza Đokovića zauzeli "neki novi klinci", ali to Ginthart izgleda nije primetio, već tvrdi da na Engleskom tlu Federer važi za favorita.

Štaviše, smatrada Rodžer može i do Gren slema!

- Naravno da može da osvoji titulu. Zašto da ne? Optimizam je mnogo zabavniji od pesimizma - rekao je nekadašnji trener Ane Ivanović i legendarne Štefi Graf.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ginthart je bivši trener Ane Ivanović

On polaže velike nade u Federerov povratak, kao i u povratak u sam vrh belog sporta.

- Biće to jedan od najvećih izazova koje ste ikada videli u tenisu. Stvari moraju da mu se poklope. Mora dobro da se kreće, da bude prepun samopouzdanja... Servis je jako bitan, mora dobro da servira. Jasno je da neće biti baš najbolje fizički pripremljen, ali to ne mora da bude problem - dodao je Ginthart, a preneo "Mondo".

Poslednji turnir koji je Rodžer Federer odigrao bio je Australijan open 2020. godine, a povratak je najavio za početak marta 2021. U međuvremenu, Novak Đoković je oborio njegov rekord po broju nedelja na čelu ATP liste, a Rafael Nadal se izjednačio po broju GS titula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading