PA DA LI JE MOGUĆE?! Kreg Tili stao u odbranu Đokovića, ČOVEK KOJI JE STRAVIČNO NAMUČIO NOLETA SADA JE SA NJEGOVE STRANE!

Autor:

Sport

25.02.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muku je mučio svetski broj 1 sa Tilijem tokom Australijan opena, mediji su bili opsednuti navodnim "ratom" između njih dvojice i nerezonskim napadima na Srbina i njegove potpuno legitimne i razumne zahteve, ali je Tili sada izgleda "obrnuo ploču".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nije samo osvojio "Hepi" slem Nole u Australiji, već i naklonost Krega Tilija

Pola teniskog sveta, većina zapadnih medija, dobar deo navijača skakao je po glavi Novaku Đokoviću pre i za vreme Australijan opena.

Kada su videli da teniskom kralju ne mogu ništa, neki su mu čestitali, neki zažmurili i pravili se da ne vide tu surovu dominaciju u Melburnu.

A, sada kada je teniski “cirkus” otišao iz Australije, oglasio se i Krejg Tili, šef grend slema u Melburnu. I govorio nalep način o Đokoviću. Ceo korpus zapadnih medija je pre početka probao da napravi razdor između Đokovića i Tilija pričom o listi zahteva koje je najbolji teniser sveta poslao organizatorima turnira, kao da je bolje uslove tražio za sebe, a tek sada, posle svega što je prošlo, otkriveno je šta se tu tačno dogodilo.

I Tili tvrdi da tu Đoković ni za šta nije kriv. Naprotiv.

- Novak nekada kaže neke stvari kojima okrene ljude protiv sebe, ali ono što se zaista dogodilo je da mi je putem Vatsap aplikacije poslao poruku dok je bio u karantinu u Adelajdu sa gomilom sugestija kako da pomogne i učini boravak lakšim za 72 tenisera i teniserke koji su bili u Melburnu u izolaciji. Pola od toga nije bilo izvodljivo, ali druga polovina jeste. Onda se desilo da je neko ili iz njegovog tima ili iz ATP-a objavio to što je izgledalo kao lista zahteva i pokrenulo potpuno nefer kritiku Novaka, dok smo mi sve vreme imali otvoren dijalog - dodao je Tili.

Direktor Australijan opena je jednako zatečen kako je Đoković izdržao sve što je imao na plećima tokom turnira i osvojio titulu.

- Iza scene, moj i Novakov odnos je uvek bio jako dobar. Čak moram da kažem da je ove godine bio bolji nego ikad, iako je Đoković prošao kroz jako stresan period i trpeo udarce sa raznih strana. On je, na kraju, želeo samo da pomogne drugima, samo što to nekad ne pogodi pravi momenat. Ali, na kraju, on je neverovatan sportista - zaključio je Kreg Tili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading