MAJSTORSKI KADROVI! CRNOGORSKI PREMIJER U TRAMPOVOM PREDIZBORNOM SPOTU: Tu su Putin i Si Đinping, a onda antologijska scena sa guranjem Markovića pozadi! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.12.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od aktera video-spota izborne kampanje republikanca i bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa je i premijer 41. crnogorske Vlade Duško Marković.

MAJSTORSKI KADROVI! CRNOGORSKI PREMIJER U TRAMPOVOM PREDIZBORNOM SPOTU: Tu su Putin i Si Đinping, a onda antologijska scena sa guranjem Markovića pozadi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U novom izbornom spotu bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država, Donalda Trampa, naslovljenom "Da li biste glasali za Trampa", politička scena je ponovo uzburkana uz zvuke nezaboravne numere "My Way" Frenka Sinatre.

Spot je prožet ključnim trenucima iz Trampovog predsedničkog mandata, koji su obeležili kako unutrašnju, tako i međunarodnu politiku.

U ovom emotivnom videu, Tramp je majstorski spojio kadrove svoje predizborne kampanje s susretima sa svetskim liderima poput Vladimira Putina i Si Đinpinga.

Jedan od nezaboravnih trenutaka je i susret s tadašnjim crnogorskim premijerom Duškom Markovićem, čije guranje je ostalo upamćeno i postalo deo crnogorske i svetske političke istorije.

 

 

Podsećamo, incident je zbio na sastanku NATO u Briselu 2017. godine. Marković je na opisao kao bezazlenu situaciju, dok je Trampova gestikulacija bila dovoljna da dovede u pitanje budućnost i funkcionisanje NATO saveza.

 

Ovaj događaj ostao je u fokusu javnosti, a Tramp ga je, ne bez ironije, uvrstio u svoj izborni spot kao još jedan od trenutaka koji su obeležili njegovo vođenje SAD.

Neki kritičari su već istakli da je spot Trampove kampanje pokušaj da podseti birače na ključne momente iz njegovog predsedničkog mandata, istovremeno naglašavajući pitanje liderstva i globalne politike.

S obzirom na emotivni ton spota, jasno je da Tramp želi da ostavi snažan utisak na svoje pristalice i da izazove raspravu o nasleđu koje je ostavio za sobom.

Pitanje koje ostaje otvoreno jeste da li će ovaj spot uspeti u svom cilju, i hoće li Trampova politička priča da dobije novo poglavlje na izbornoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading