VELIKI RIVAL SE SAŽALIO NA NOVAKA: Nosio se sa NELJUDSKIM PRITISKOM!

Autor: Republika

Sport

13.09.2021

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlogodišnji šampion US opena Dominik Tim prokomentarisao je ovogodišnje finale između Danila Medvedeva i Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Tim ističe koliko je bilo očigledno da je Đoković bio pod pritiskom:

- Danil je igrao senzacionalno od početka do kraja. Suprotno njemu, videlo da pod kakvim pritiskom je bio Novak. Videli smo šta se dešava u njemu, šta je sve akumulirao poslednjih nedelja i meseci. To je prosto bio neljudski pritisak - kaže Austrijanac.

Razlog pobede Rusa i njegov jak fokus:

- Medvedev nije mario za to. Nije uradio nikakvu glupost tokom meča i pogađao je vinere sa obe strane. Servirao je zaista dobro protiv najboljeg riternera. Potpuno je zaslužio da pobedi. Sa ranim brejkom u prvom setu, imao je momentum na svojoj strani i potom je igrao na zaista visokom nivou.

Osvrnuo se još jednom na Novaka:

- Videli ste taj pritisak, pred kraj meča je bio u suzama. Ne znam ga tako dobro, ali mislim da zaista ima dobro srce i da je zaslužio da ga ta publika voli. O njegovim sportskim dostignućima je izlišno govoriti - zaključio je Austrijanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading