"HTELI SU LUKU TONIJA, A DOBILI SU BATISTUTU": Direktor koji je OTKRIO Dušana Vlahovića!

Autor:

Sport

29.01.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pantaleo Korvino, bivši dikretkor Fiorentine, najzaslužniji je čovek za dovođenje Vlahovića u Fiorentinu!

"HTELI SU LUKU TONIJA, A DOBILI SU BATISTUTU": Direktor koji je OTKRIO Dušana Vlahovića!

Foto: Public/ Srđan Stevanovic

Dušan Vlahović

Korvino je aktuelni direktor Lećea, i u Italiji je poznat kao čovek koji ima njuh za velike talente, posebno za igrače sa naših prostora. 

- Kada sam doveo Vlahovićevu porodicu u Milan, njegova majka mi je rekla 'Znaj da ti dajem novog Batistutu'. Odgovorio sam da će mi novi Luka Toni biti dovoljan. Istorija će da kaže sve - počeo je Korvino za Gazetu delo Sport.

Vlahović je stigao u Firencu 2017. godine u transferu vrednom 1.800.000 evra, a ove zime ju je napustio za 75.000.000 evra.

- Znao sam da može da postane veliki igrač. Ograničiću se da kažem da sam veoma zadovoljan kako je posao obavljen i šta je doneo Fiorentini. Bio je veoma blizu Borusije Dortmund, zvali su ga Arsenal, Juventus i Atalanta... Da ga ne bih izgubio otišao sam u Beograd da mu upoznam porodicu, a potom sam ih odveo u Milano - rekao je Korvino.

Foto: twitter.com/printscreen

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

 

Fiorentina je u iščekivanju velikog transfera već dovela potencijalne zamene u vidu Pjonteka i Ikonea, pa ostaje da se vidi da li će njih dvojica moći da nadomeste veliku rupu nastalu odlaskom Vlahovića.

- Napravljena je ekonomska dobit. Sada je potrebna zamena, ali teško će biti kao Dušan. On je vrhunski napadač - zaključio je Korvino.

Dušan je juče i zvanično predstavljen u Torinu, i nosiće broj sedam, kako je pre nekoliko dana nagovestio "Tutosport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading