NOVE TEORIJE ZAVERE: Prokletstvo popularne igrice se nastavilo sa Mbapeom

Autor:

Sport

26.07.2020

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda Kilijana Mbapea je neke naterala na razmišljanje: Da li je zaista za to kriv EA Sports i popularna video igra FIFA?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape

Kada je objavljeno da će mlada zvezda PSŽ-a krasiti naslovnu stranu najnovijeg izdanja popularne fudbalske video igre za PlayStation i Xbox, usledila je teška povreda. Mbape je povređen u finalu Kupa protiv Sent Etjena i neko vreme neće biti na terenu.

To nije prvi put da zaštitno lice FIFA igrice bude žrtva nedugo nakon što ga EA Sports predstavi kao lika sa naslovnice svog novog izdanja.

Marko Reus, zvezda Borusije Dortmund, 2017. godine izabran je da krasi naslovnicu novog FIFA serijala, ali je te sezone odigrao dvadesetak mečeva i doživeo težu povredu.

 
Na naslovnoj FIFA 19 bio je Kristijano Ronaldo, ali EA Sports je morao da ga zameni drugim igračem. Iako nije bio povređen, Portugalac se suočavao sa tužbama za silovanje u Sjedinjenim Državama.

Eden Azar je predstavljao FIFA 20, ali ponovo prokletstvo. Eden je doživeo povredu i njegova prva sezona u Realu bila je katastrofalna na ličnom nivou. Svojevremeno je i Nejmar bio jedna od uzdanica EA Sportsa, a i on je imao sličnu sudbinu - povrede, razne optužbe i nikako prijatne stvari. 

Mnogi fudbaleri u budućnosti će dobro razmisliti nakon što im na vrata pokuca EA Sports tim sa pitanjem: Da li želite da budete na naslovnoj strani našeg najnovijeg serijala?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading