JOKSO IZDRŽI: Derbi je ostao u senci teške povrede čuvara mreže - proces oporavka biće dug i težak!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.04.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je ozbiljna povreda...

JOKSO IZDRŽI: Derbi je ostao u senci teške povrede čuvara mreže - proces oporavka biće dug i težak!

Foto: Printscreen/Eapoteka.rs

Jedan od zanimljivijih duela treće lige Kragujevca odigran je na "Sušičkom brdu" gde je domaća Sušica 1929 dočekala lidera šampionata, ekipu Šumadije iz Čumića.

 

I pored činjenice da su gosti bili apsolutni favoriti, Kragujevčani su uspeli da stignu do jednog boda. Domaćin je poveo već u devetom minutu pogotkom Đorđa Simića i minimalnu prednost su ljubomorno čuvali sve do 95. minuta kada je mrežu Andreja J_oksića uspeo da zatzrese Marko Jakovljević čime su fudbaleri Šumadije uspeli da se zadrže na liderskoj poziciji, ali u ovom momentu drugoplasirana ekipa Kremenca iz Rogojevca je bodovno izjednačena.

Međutim, zanimljiva fudbalska predstava ostale je u senci teške povrede čuvara mreže domaćeg sastava Andrije Joksovića koji je napustio teren u 51. minutu, a kasnijim pregledima je ustanovljeno da povreda nije ni malo naivna.

Tim povodom javnosti se obratio i sam klub, a u saopštenju stoji:

- Fudbalski klub Sušica 1929 zvanično obaveštava fudbalsku javnost i sve navijače da je na jučerašnjem meču između našeg kluba i Šumadije iz Čumića, naš standarni čuvar mreže Andrija Joksić doživeo ozbiljnu povredu. Pri jednom hvatanju visoke lopte Joksić je nakon hvata nezgodno pao i pri padu doživeo naprsnuće kuka na dva mesta. Nažalost, ozbiljna povreda odvojiće mladog Joksića od gola Sušice na duži vremenski period - istakli su u kragujevačkom klubu i dodali:

Foto: FK Sušica 1929

Teška povreda golmana Sušice 1929 u derbiju sa liderom

 

- Popularni Joksa je dete našeg kluba. Neko ko oseća zidine Sušičkog brda i neko ko je u novom početku svojom povredom dao najveću žrtvu na terenu. Jokso, tvoj klub, tvoj trener, tvoja braća među saigračima čekaju te da se oporaviš i da se ponovo začuje ono tvoje gromoglasno: "KOO JE NAJJAČI"?

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone, ekipu Sušice 1929 narednog vikenda očekuje gostovanje u Stragarima gde će se sastati sa ekipom Azbesta 1927.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading