NESREĆA NIKADA NE IDE SAMA: Crna serija jesenjeg lidera je nastavljena - uz gubitak bodova, ostali su na duži period i bez iskusnog fudbalera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.04.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuni krah.

NESREĆA NIKADA NE IDE SAMA: Crna serija jesenjeg lidera je nastavljena - uz gubitak bodova, ostali su na duži period i bez iskusnog fudbalera!

Foto: FK Vojvoda Stepa Stepanović

Fudbaleri Vojvode Stepe Stepanovića iz Draginja jesenji deo takmičenja u okviru Mačvanske okružne lige okončali su na liderskoj poziciji sa samo jednim rezultatskim neuspehom, ali je nastavak sezone doneo neočekivana ostvarenja.

 

Tokom šest prolećnih mečeva sastav iz Draginja je zabeležio čak četiri poraza, a ono što posebno brine sve u klubu, jeste činjenica da je Vojvoda Stepa Stepanović prethodnog vikenda na gostovanju na stadionu šabačkog Borca, doživeo treći uzastopni rezultatski neuspeh.

Fudbaleri Karađorđa poveli su već u 12. minutu kada je mrežu Borivoja Protića zatresao Predrag Vuković, a polovinom drugog poluvremena Nikola Ostojić postavlja konačan rezultat meča čime je ekipa Karađorđa osvojila bodove kojima ostaje u ravnopravnoj trci za šampionski pehar zajedno sa ekipom Podrinja iz Lozničkog Polja.

- Mačvanska okružna liga, 22. kolo:

Karađorđe (Mišar) - Vojvoda Stepa Stepanović (Draginje) 2:0 (1:0)

Strelci: P. Vuković u 12. i N. Ostojić u 66. minutu za Karađorđe

Stadion: FK Borac Šabac

Gledalaca: 30

Sudija: Snežana Jezdić

Žuti kartoni: D. Paležević, S. Milovanović (Karađorđe); J. Antonić, F. Antonić (Vojvoda Stepa Stepanović)

Karađorđe (Mišar): Plavšić, Čekić, Lujanović, Paležević (Jevtić), Dimitrić, Vuković, Brzaković, Ostojić (P. filipović), Glišić, U. Filipović, Milovanović.

Vojvoda Stepa Stepanović (Draginje): Protić, Ignjatović (Dukić, Lazić), Maletić, Dobrić, Poledica, Stojanović, Ratković, F. Antonić, I. Antonić (Todorić), Stanojević, Damnjanović (Petrović).

Foto: FK Vojvoda Stepa Stepanović

Predstoji mu duža pauza - Saša Ignjatović

 

Pored novog gubitka bodova, ekipu iz Draginja je zadesio još jedan peh tokom duela sa Karađorđem. Naime, na isteku pola sata igre, teren je morao da napusti Saša Ignjatović, a kasnije je ustanovljeno da se radi o povredi kolena i da ga očekuje duže odsustvo sa terena.

Fudbaleri Vojvode Stepe Stepanovića moraće što pre da se vrate na pobednički kolose, s obzirom da još uvek ništa nije izgubljeno kada je u pitnju borba za šampionski pehar. U ovom momentu vodeće Podrinje ima četiri bod prednosti, štp je svakako nadoknadiv zaostatak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading