NOVI MLADI FUDBALER ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: "Đak sa Uba" dogovorio je saradnju!

Autor:

Sport

19.02.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov talenat je neosporan.

NOVI MLADI FUDBALER ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: "Đak sa Uba" dogovorio je saradnju!

Foto: FK Šarbane

Boriće se ekipa Šarbana na proleće za prekopotrebne bodove za opstanak u Međuopštinskoj ligi Kolubara (grupa Istok) i s tim u vezi uprava je vukla određene poteze za vreme nedavno završene transfer pijace.

Republika

Prelazni rok je otvoren dolaskom Nikole Jovanovića, zatim su redom opremu tima zaduživali Andrija Gligorijević, Lazar Denić, Aleksandar Grujičić i Radivoje Jovanović. Pred sam kraj transfer perioda, što bi se reklo "u minuto do 12" potvrđena je saradnja sa šestim, ujedno i poslednjim zimskim novajlijom.

Dvadesetjednogodišnji Veljko Tanasić protekle tri i po godine branio je boje Rudara 1945 iz Radljeva, međutim sada je odlučio da je vreme za promenu sredine i u nastavku sezone nosiće dres Šarbana. 

Reč je o veoma talentovanom fudbaleru koji je "učio" fudbal u mlađim kategorijama Jedinstva iz Uba, kasnije je godinu i po dana nastupao i za Vrelo Sport, odakle je 2020. godine otišao u Radljevo.

Republika

Foto: FK Šarbane

Tanasić na novoj adresi

Veljko pokriva pozicije u veznom redu, a po potrebni može da odigra i na krilu. O njemu uglavom se mogu čuti pozitivni komentari, vredan i radan momak na terenu i van njega, kulturan i vaspitan..  

Proteklog vikenda fudbaleri Šarbana odigrali su prvo prijateljsku utakmicu, rival je bio sastav Trlića, a rezultat nakon 90 minuta igre bio je 4:2 u korist domaćina. Za člana Međuopštinske lige Kolubara u listu strelaca upisali su se Jovanović, Denić x2 i Radojičić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading