REZIME REMIJA SA OBE STRANE: Živković će pauzu iskoristiti za oporavak, trener Mićović ne može biti zadovoljan jednim bodom!

Autor: Milica Misailović

Sport

14.12.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentar nakon remija Mladosti GAT i Smedereva, smo dobili sa obe strane.

REZIME REMIJA SA OBE STRANE: Živković će pauzu iskoristiti za oporavak, trener Mićović ne može biti zadovoljan jednim bodom!

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

Danas je na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu odigran odloženi meč 17. kola Prve lige Srbije u kojem je sastav Mladosti GAT ugostio ekipu Smedereva 1924. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednje pozicije, dok su gosti bili na šestom mestu u ligi.

Republika

I pored velikog razmaka na tabeli, domaći tim se odlično suprotstavio prošlogodišnjem prvaku Srpske lige Zapad, ekipa Smedereva se odlično pokazala u prvoligaškom društvu, i sa velikim ambicijama je ušla u ovaj meč. I pored prilika pred golom "oklopnika", uspeli su gosti da sačuvaju svoju mrežu, i da pred kraj poluvremena stignu do prednosti preko Obradovića.

Drugi deo meča protekao je u otvorenoj igri na obe strane, "jurio" je domaćin gol za izjednačenje, i isti je došao pred sam kraj susreta kada je sa "kreča" rezervista Jokić postavio konačnih 1:1.

 

 

Utiske sa današnjeg meča rezimirali su prvotimac Mladosti GAT, Kristijan Živković i šef stručnog štaba Smedereva, Saša Mićović: 

- Jako teška i zahtevna utakmica. Bili smo bolji, ali nismo uspeli da iskoristimo šanse. Nesretno smo primili gol, ali smo uspeli na kraju da izjednačimo, a što se mene tiče pauzu ću iskoristiti tako što ću se oporavljati od povrede i lečiti kako bih bio spreman za početak priprema - izjavio je Kristijan, fudbaler koji je doživeo povredu kolena i ligamenata. 

- Što se tiče današnje utakmice, prvo bih čestitao i jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj igri na prividno dobrom terenu. Teren je danas bio jako težak za obe ekipe i drago mi je da su posle njega svi igrači zdravi. Utakmica kao sama utakmica bila je dosta dinamična sa mnogo akcija, šuteva tako da...Ono što se desilo...Ne mogu biti zadovoljan kada primim gol u nadoknadi vremena a suđenje ne bih želeo da komentarišem. To je neki moj kodeks - započeo je Mićović, a zatim je nastavio:

 

 

- Čestitam i domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri i želim da im mnogo sreće u nastavku da izbore svoj cilj a to je opstanak u ligi. Ono što mogu je da čestitam mojim igračima na izuzetnoj utakmici, kvalitetnoj utakmici i na fer i korektnoj igri. Jako sam ponosan na sve što su pokazali i u ovoj pokusezoni. Mislim da je ovo peto mesto veliki uspeh za nas iz Smedereva kao ekipe koja je ušla iz Srpske lige Zapad i da je naš primarni cilj bio opstanak. Napravili smo jako dobre rezultate a ovi momci su zalaganjem, treningom i zalaganjem na utakmicama pokazali jedan zavidan kvalitet.

Na pitanje kako će sa svojim timom iskoristiti nadolazeću pauzu Mićanović je izjavio:

- Pauzu ćemo iskoristiti da dobro izanaliziramo jesenji deo prvenstva i da se dobro pripremimo. Videćemo kada ćemo početi pripreme, kako ćemo ih odraditi i skautirati igrače i tako pronaći ono što nam je u jesenjem delu možda i falilo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading